enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:40 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’ndan hafta içi gündemin öne çıkan haberleri
08:38 Su Politikaları Derneği: Ankara’da su krizi riski yok
08:31 Doç. Dr. Zeki KARATAŞ: Uzun Dönemli Bakım Hizmetlerinin Finansman Modelleri
07:38 Suriye’de Yeni Dengeler ve Kandil’in Yanlış Hesabı
07:33 Yıkımın Ardından Hatay’da Hem Depremzede Hem Şehir Plancısı Olmak
00:49 İkili ilişkilerin kapsamını aşan çok katmanlı ziyaretler
00:47 KKTC Cumhurbaşkanlığı’nda Yunanca Sayfa: İletişim mi, Siyasi Tercih mi?
00:11 “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki deprem bölgesinde 200 bin kişi sahada görev yaptı
00:07 Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye’ye geliyor
07:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
06:39 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:21 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:50 AVRUPA HABERLERİ / Brüksel, sosyal medya kısıtlamasında AB ülkelerini yetki aşımına karşı uyardı
00:45 Bakan Bolat: “Bölgede ekonomik hayata dönüş yeniden güç kazandı”
00:26 “İran-ABD gerginliği”
00:19 Erdoğan,”Asrın felaketinin yıl dönümü yaklaşıyor diye deprem turistleri yine hareketlenmiş vaziyette”.
00:11 Zelenskiy: Şubat 2022’den bu yana 55.000 Ukraynalı asker öldü
00:10 Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde e-ticaret alanında nitelikli insan kaynağı oluşturulacak”
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Biz, tüm renkleriyle bir, bütün, güçlü, huzurlu bir Suriye’den yanayız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Aydemir Akbaş’tan Bergen eleştirisi: Yüzüne kezzap atılmış, bunun enteresan bir tarafı var mı?

Aydemir Akbaş’tan Bergen eleştirisi: Yüzüne kezzap atılmış, bunun enteresan bir tarafı var mı?
30.03.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / Oyuncu Aydemir Akbaş, Nişantaşı’nda magazincilere verdiği demeçte Bergen filmini eleştirdi.

(UHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘Gazete Kollektif’den aktardığı haberine göre, başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper’in oturduğu, eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen ‘Acıların kadını’ lakaplı ünlü sanatçı Belgin Sarılmışer’in hayat hikayesini anlatan ‘Bergen’ filmine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi. Yapım, 17 günde 4 milyon 94 bin 43 seyirciye ulaştı.

Aydemir Akbaş, Galatasaray kulübünün yıllık mali olağan genel kurulu için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Bir simitçi tezgahındaki sandalyeye oturup dinlenen Akbaş, ‘Bergen’ filmi hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“OYUNCU YOK ÜLKEDE”

Kendi rol aldığı filmleri dahi izlemediğini ve sinema filmlerindeki senaryoların çalıntı, dizilerin ise Kore dizisi olduğunu savunan Akbaş, “Oyuncu yok ülkede. Bana bir Ali Şen gibi baba bulsanıza. Bir Kadir Savun, Bir Erol Taş bul. Bir şey yok yeni nesilde. Bir Adile Naşit, Bir Ayşen Guruda bul. Var mı? Yok” dedi.

Akbaş, Bergen’in şarkıcı filmi, yüzüne kezzap atılmış, ızdırap çekmiş, bitmiş. Bunun enteresan bir tarafı var mı? Ama tuttu helal olsun. Kendin yazmıyorsun bütün filmlerin çoğunun senaryoları çalıntı. Bir tek ben özel hikaye yazıyorum, dizilerin hepsi de Kore dizisi. Ben belgesel açarım, yabancı film izlerim. Ben zaten senaryo yazıyorum televizyona bakacak zamanım yok” diye konuştu. 86 yaşında olduğunu belirten Aydemir Akbaş “Vasiyetiniz hazır mı?” sorusu üzerine “Galatasaray hakkında bir vasiyetim olabilir, cenazem hakkımda bir vasiyetim olabilir. 86 yaşındayım ama 95’ten evvel gitmem. Bazılarına başa belayım.

[TÜHA Haber Ajansı, 30 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.