enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:04 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
17:19 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
16:40 ABD Başkanı Trump: Venezuela’da gemilerin yanaştığı büyük bir tesis vuruldu
16:33 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Kiev yönetimi ve Batılı destekçileri bu toprak düzenini tanımak zorunda
16:24 Yemen hükümeti de ülkede Olağan Üstü Hal ilan edildiğini duyurdu.
16:16 Kremlin Sözcüsü Peskov: Putin’in konutuna saldırı girişimi terör eylemidir
13:49 HÜRJET, Avrupa ve NATO üyesi bir ülkenin envanterine giriyor.
11:52 Kahraman şehitlerimiz için veda töreni düzenlendi
05:12 Yalova’da operasyon sırasında şehit olan polis memuru Turgut Külünk’ün acı haberi ailesine ulaştı
02:52 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Milletimiz müsterih olsun, terör musibetinin kökü her cihetten kazınacaktır” dedi.
02:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Tchiani ile görüştü
02:39 Türkiye ile Ermenistan arasında vize kolaylığı kararı
02:30 Somali Cumhurbaşkanı Mahmud Türkiye’ye geliyor
02:19 Hakeme Şiddet Skandalı, Yönetim ve Eğitimdeki Çürümüşlüğün Aynası…
02:04 Terör örgütü DEAŞ’ın Ankara yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 8 şüpheli tutuklandı…
01:36 2026’da asgari ücret desteğine 76,5 milyar lira kaynak ayrıldı
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi ile görüştü
22:08 CHP Genel Başkanı Özel, ‘İktidar yürüyüşü aday ofisinden başlayacak’
22:00 Yapay zeka destekli uygulamalar ile mali süreçlerde dijital dönüşüm…
21:16 2026 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 31 Aralık’ta sona erecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ASEE Türkiye, bir kez daha “Türkiye AR-GE 250” listesinde!

ASEE Türkiye, bir kez daha “Türkiye AR-GE 250” listesinde!
01.09.2024
A+
A-

Turkishtime tarafından bu yıl 11’incisi açıklanan ve ‘de araştırma ve geliştirme faaliyetlerini yürüten şirketlerinin değerlendirildiği “Türkiye AR-GE 250” Araştırması’nın sonuçları açıklandı. 2023 yılının verileri dikkate alınarak hazırlanan araştırmaya göre ASEE Türkiye; 77 AR-GE personeli, 9 AR-GE projesi ve yaklaşık 60 milyon TL AR-GE harcaması ile 2024 yılında da listedeki yerini aldı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Bankacılık ve finans başta olmak üzere tüm sektörlere yönelik yazılım ve sistem entegrasyonu çözümleri sunan bilişim şirketi ASEE Türkiye, Turkishtime tarafından hazırlanan “Türkiye AR-GE 250”, Türkiye’nin En Çok AR-GE Araştırması Yapan Şirketleri” araştırmasında, bir önceki yıl olduğu gibi 2023 yılında da en çok AR-GE harcaması yapan 250 şirketten biri oldu.

Ekonomi ve İş Dünyası Portalı Turkishtime’ın bu yıl 11’incisini gerçekleştirdiği, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan onaylı AR-GE merkezine sahip firmaların yaptığı geri bildirimlere göre hazırlanan ve 2023 yılına ait verileri içeren raporda ASEE Türkiye; 77 AR-GE personeli, 9 AR-GE projesi ve 58,7 milyon TL AR-GE harcaması ile geçtiğimiz yıla göre 30 basamak birden yükselerek 151. sırada yer aldı. Şirketin 2024 yılı için planladığı AR-GE harcaması ise 95 milyon TL oldu.

ASEE TÜRKİYE, “TÜRKİYE AR-GE 250” LİSTESİNDE

Konuyla ilgili açıklama yapan ASEE Türkiye Ülke Lideri Hatice Ayas, “ASEE Türkiye olarak dijital dönüşüm ve teknoloji çözümlerinde sunduğumuz yenilikçi hizmetlerle ülkemizde ve sektörümüzde fark yaratmaya devam ediyoruz. Sektördeki başarımızın ardında, müşterilerimize sunduğumuz yüksek kaliteli çözümler ve AR-GE çalışmalarına yaptığımız yatırımların da çok önemli bir rolü bulunuyor. Bu prestijli araştırmada bir kez daha yer almamız, yenilikçi çözümler sunma konusundaki başarımızın bir teyidi niteliğinde olup teknoloji ve inovasyon alanındaki öncülüğümüzü de kanıtlıyor. Önümüzdeki dönemde de AR-GE yatırımlarını artırarak teknoloji ve bilişim alanında yeni nesil çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

ULAŞ DAĞLIOĞLU2017'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter Novelli

Gazeteci* Ulaş Dağlıoğlu    

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.