enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
07:02 Rusya’da enflasyonu düşürme çabaları sonuç veriyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Almanya’da son 24 saatte 255 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti

Almanya’da son 24 saatte 255 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti
09.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Almanya’da koronavirüs salgınında son 24 saatte 255 kişinin hayatını kaybetmesi ile toplam can kaybı sayısı 72 bin 189’a ulaştı.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘TRT Haber‘den aktardığı İHA’nın haberine göre,Almanya’da Robert Koch Enstitüsü (RKI), koronavirüs salgınına ilişkin son verileri paylaştı. Buna göre ülkede son 24 saatte 4 bin 252 yeni korona virüs vakası tespit edilirken, toplam vaka sayısı 2 milyon 509 bin 445’e yükseldi.

Korona virüs nedeniyle son 24 saatte 255 kişinin hayatını kaybettiği ülkede toplam can kaybı sayısı ise 72 bin 189’a ulaştı. Salgının başlangıcından bu yana 2 milyon 319 bin 600 kişi virüsü yenerek iyileşirken, ülke genelindeki aktif vaka sayısı 117 bin 656 olarak açıklandı. Virüsün bulaşma katsayısı ise bin 6 olarak tespit edildi.

2 milyondan fazla kişiye aşının ikinci dozu yapıldı

Virüsün bulaştığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hasta sayısı 2 bin 816, solunum cihazına bağlı hasta sayısı bin 578 olarak kayıtlara geçti. Yoğun bakım servislerinin doluluk oranı ise 80,29 olarak açıklandı.

Ülke genelinde 80 yaş ve üzeri ile bakıcı ve sağlık personeline yönelik 27 Aralık’ta başlatılan aşı kampanyasında 7 milyon 654 bin 623 kişi aşılanırken, 2 milyon 484 bin 408 kişiye ise aşının ikinci dozu yapıldı.

[TÜHA Haber Ajansı, 09 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.