enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:03 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
10:44 Ticaret Bakanlığı’ndan , gümrük idarelerinde işlem gören teminatlara ilişkin bilgiler ve işlem süreçleri
00:47 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, parlamentoya görüşmeler hakkında bilgi verdi…
00:43 MKE ürünlerine Suudi Arabistan yolu görünüyor
00:41 Ankara Keçiören Belediye Başkanı’ndan Özgür Özel hakkında suç duyurusu
00:31 Türkiye, Mısır, Katar ve Suudi Arabistan’ın da aralarında bulunduğu 8 ülkeden, katil İsrail’e sert kınama
00:19 Epstein Mossad ajanı mıydı? Yeni belgeler soru işaretleri oluşturuyor
00:18 Trump, uluslararası liderleri Barış Konseyi’nin ilk toplantısına davet etti
00:17 Bakan Yumaklı: 11 ilde tarımsal altyapıya 67 milyar liralık yatırım yaptık
00:16 Türk zırhlıları Almanya’da
00:12 BTP Lideri Hüseyin Baş, “Milli Ekonomi Modeli insanlık için en büyük şanstır”
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mihalgazi Belediye Başkanı Akgün’e destek
00:01 Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye hedefi milli dayanışmayla hayat bulacaktır
17:15 Bir Terk Etme Hikayesi
11:19 DEM Partili Gergerlioğlu’nun oğlundan Sabiha Gökçen için küstahça bir paylaşım
11:00 Bir Geri Gidiş: Savunma Bakanlığı’ndan Savaş Bakanlığı’na
10:27 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,Kocaeli’den Gelen Spor Basınını Ağırladı
06:39 (TİM) Başkanı GÜLTEPE, “2026 yılına mal ve hizmet olmak üzere toplam 410 milyar dolarlık ihracat hedefiyle başladık”
00:57 Analiz: Türkiye-Mısır Yakınlaşmasının Stratejik Anlamı
00:52 Avrupa Haberleri: AB’den Rusya’ya yeni yaptırım hamlesi: Petrol taşımacılığı hedefte
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Almanya’da F1 yarışına 20 bin seyirci alınacak

Almanya’da F1 yarışına 20 bin seyirci alınacak
22.09.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Almanya’da F1 yarışına ev sahipliği yapacak Nürburgring pisti, yüzde 20 kapasiteyle 20 bin seyirciye hazırlık yapıyor. İstanbul’da Kasım’daki yarış için yüzde 50 kapasiteyle 100 bin seyirciye izin verilmesi planlanıyor.

Almanya’da önümüzdeki ay yapılacak Formula 1 yarışına alınacak seyirci sayısı açıklandı.

Nürburgring pistinde 9-11 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliğin organizatörleri, yerel yetkililerin belirttiği koronavirüs önlemlerinin alınması koşuluyla maksimum 20 bin seyircinin yarışı izleyebileceğini duyurdu.

Bu sayı, 100 bin seyirci ağırlayabilen pistin seyirci kapasitesinin yüzde 20’sine tekabül ediyor.

Almanya’da yeni vaka sayılarındaki artış sürüyor. Ülkede 2 bin 297 yeni vaka tespit edilen geçen Cumartesi günü, son beş ayda bir günde kaydedilen en yüksek vaka sayısı olarak kayıtlara geçti.

İstanbul’da 100 bin seyirci bekleniyor

Bu sezon İstanbul da dokuz yıl aradan sonra yeniden bir Formula 1 yarışına ev sahipliği yapacak. Formula 1 yönetimi, pandemi nedeniyle revize edilen yarış takvimine Intercity İstanbul Park pistini de aldı.

İstanbul’daki Grand Prix, 13-14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Etkinliğe, yaklaşık yüzde 50 kapasiteyle seyirci alınacak.

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, pandemiden ötürü seyirci kapasitesinin maksimum 100 bin ile sınırlı tutulacağını, koltukların birer boşluk bırakılarak satışa çıkarılacağını açıklamıştı.

Mart ayında başlaması planlanan F1 sezonundaki ilk yarış, koronavirüs salgını nedeniyle ancak 5 Temmuz’da yapılabilmişti. Sezonda şu ana kadar Avusturya, Macaristan, İngiltere, İspanya, Belçika ve İtalya’da yarışlar yapıldı.

Formula 1’de pandemi sürecindeki ilk seyircili yarış 13 Eylül’de İtalya’nın Toskana bölgesindeki Mugello pistinde gerçekleşti. Etkinliğe yaklaşık 2 bin seyirci katıldı. Rusya’nın Soçi kentinde bu hafta sonu yapılması planlanan yarışa ise 30 bin seyirci bekleniyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 22 Eylül 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.