enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:01 Ümit Özdağ tahliye edildi
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
07:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
07:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
07:38 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:31 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
07:23 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
07:20 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:08 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
07:02 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
07:00 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:36 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:19 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:58 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
09:17 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:00 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:49 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:13 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ali Akman: Agüero, Lautaro Martinez de kısa…

Ali Akman: Agüero, Lautaro Martinez de kısa…
08.07.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Önümüzdeki yıl Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt forması giyecek olan Ali Akman, ”Bakıldığında bir forvete göre kısayım. Agüero, Lautaro Martinez de kısa ama çok iyi goller atabiliyorlar” dedi.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldı  Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt forması giyecek olan Ali Akman, ”Kendimi göstermek için elimden gelen en iyisini yapacağım. Antrenörümün ve taraftarlarımızın güvenini suistimal etmeyeceğim. Sahada en iyi performansımı vermek istiyorum” dedi.

Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt’a transfer olan Türk oyuncu Ali Akman, kendisi için düzenlenen basın toplantısında transfer olma kararını, hedeflerini ve beklentilerini anlattı.

Frankfurt’a transferinin doğru bir karar olduğunu vurgulayan Akman, Bundesliga’yı çocukluğundan beri takip ettiğini söyledi.

Birçok kulüpten teklif aldığını ama Frankfurt’un geleneklerinden çok etkilendiğini söyleyen genç futbolcu, ”Buraya transfer olma kararını verirken kendimi çok rahat hissettim ve bu kararın arkasındayım” dedi.

“Eintracht benim ikinci ailem oldu”

Türkiye’den ayrılma kararının zor olduğunu söyleyen Akman, ‘‘Ailemle ve arkadaşlarımla vedalaşmak çok zor oldu ama burada beni çok sıcak karşıladılar. Bana karşı olan bu samimi tutumlarından dolayı herkese sadece teşekkür ederim. Eintracht benim ikinci ailem oldu. Burada hiç yabancılık çekmedim. Bu da buraya transfer olurken iyi bir karar verdiğimi gösteriyor” ifadelerini kullandı.

“Agüero, Lautaro Martinez de kısa ama çok iyi goller atabiliyorlar…Gol atmayı işim olarak görüyorum”

Merkez forvet pozisyonunda kendisini rahat hissettiğini dile getiren Akman, ”Bakıldığında bir forvete göre kısayım. Agüero, Lautaro Martinez de kısa ama çok iyi goller atabiliyorlar. Ceza sahası etkinlikleri çok iyi, oyuna katılabiliyor, takımlarına her şekilde yardımcı olabiliyorlar. Ben de o tarz bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Gol atmayı işim olarak görüyorum. Gerekirse kafayla da ayakla da atarım, benim için problem yok. Sadece gol atmak değil takım arkadaşlarıma da saha içinde destek olmak istiyorum’‘ açıklamasında bulundu.

Öte yandan genç futbolcu, Frankfurt forması giymek için sabırsızlandığını söyledi. Heyecanlı ve beklentileri olduğunu dile getiren Akman, ‘‘Kendimi göstermek için elimden gelen en iyisini yapacağım. Antrenörümün ve taraftarlarımızın güvenini suistimal etmeyeceğim. Sahada en iyi performansımı vermek istiyorum'” şeklinde konuştu.(ALMANYA)

[TÜHA Haber Ajansı, 08 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.