enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:17 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:00 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:49 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:13 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
07:27 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
11:18 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
10:32 UHA/  İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
10:04 Su, Suyun Önemi Türkiye’de Su Politikaları ve Su Sorunu Üzerine Kısa Anımsatmalar…
07:48 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’dan SS. İzmit Sanayi Sitesi’nde sanayi sitesinde inceleme ziyareti
07:46 İsrail-İran saldırılarının boyutu ne ve hangi hedeflere yönelik yapılmıştır?
07:42 İsrail-İran saldırıları askeri perspektiften ne anlama gelir?
07:39 “ABD’de Gazeteci Yaşamı ve Türkiye’ye Haber Aktarımı” söyleşisi Basın Evi’nde gerçekleşti
07:38 İsrail-İran saldırılarının nükleer müzakerelere etkisi ne olur?
07:33 Devlet arşivlerinde adına 1839’dan itibaren rastlanan ve 2016’da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı, 186 yaşında
23:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan barış için yoğun diplomasi trafiği
18:46 Kocaeli Kartepe’de Lezzet ve Kültürün Buluşması: Gastronomi Festivali Coşkusu Başladı
08:42 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’na düşen İsrail’in İran saldırısı..
20:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail haydutluğuna artık bir dur denmelidir
11:08 CHP İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir Çin Seddi’ne Türk Bayrağı Astı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Akşener baltayı yine taşa vurdu! HGS satışı tüm bankalardan yapılabiliyor

Akşener baltayı yine taşa vurdu! HGS satışı tüm bankalardan yapılabiliyor
24.02.2022
A+
A-

ANKARA – TÜHA HABER / Devlet kurumlarını itibarsızlaştırmayı görev edinen, muhalefeti yalnızca yalan ve iftira üzerine kuran İP Genel Başkanı Meral Akşener’in bir iftirası da akşam olmadan çürütüldü. HGS ürün satışı ve gelir paylaşımlarına yönelik Devletin 182 yıllık kurumu PTT’ye çamur atan Akşener’e yanıt gecikmedi.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘Sabah Gazetesi‘nden aktardığı Barış ŞİMŞEK’in haberine göre, HGS’nin yalnızca PttAVM.com üzerinden yüklenebildiğini ileri süren Akşener’i kurum yaptığı açıklamayla yalanladı. Açıklamada şöyle denildi:

“Sayın Meral Akşener’in Partisinin dünkü Grup Toplantısında ifade ettiği ‘HGS Ürün Satışı ve Gelir Paylaşımı‘ İddiaları üzerine; Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ile Şirketimiz PTT A.Ş. arasında imzalanan protokol ile HGS kurulumu, işletimi ve bakımının gerçekleştirilmesinde PTT A.Ş. görevlendirilmiştir.

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Projesi kapsamına dahil tüm sistemlerde (Devlet ve Özel Otoyollar ile Boğaz Köprüleri, HGS Anlaşmalı Otoparklar, vb.) bankacılık ve finansal işlemlerin yürütülmesi için gerekli altyapı şirketimizce kurulmuştur.

HGS’nin yazılımı (kodları dahil), tasarımı, HGS marka ve patent tescili şirketimize aittir. Vatandaşlarımız HGS etiketlerini PTT A.Ş. şubelerinden temin edebildikleri gibi, bankalar tarafından da kendilerine ait HGS etiketleri müşterilerine verilmektedir. Dolayısıyla bankaların kendi müşterileri bankaların kendi dolum kanalları üzerinden dolum yapmaktadır.

PTT’nin müşterileri ise tüm PTT şubelerinden, PTT web sitesinden, PTT’nin mobil uygulamasından dolum yapılabilmektedirler. HGS mobil uygulamamızdan kredi kartına otomatik dolum talimatı veren müşterilerimiz ise masrafsız olarak işlem yapabilmektedirler. Ayrıca E-devlet üzerinden de dolum yapılabilmektedir. Şirketimiz iştiraklerinden olan Pttavm.com da onlarca dolum kanalından sadece bir tanesidir.”

[TÜHA Haber Ajansı, 24 Şubat 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.