enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:36 2026’nın merakla beklenen 20 filmi
06:19 BM Güvenlik Konseyi’nde Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeden ABD’ye sert tepki
06:16 Bir bardak portakal suyunun şaşırtıcı faydaları
00:37 2026’da emekli aylıkları yaşam maliyetine kıyasla ne seviyede?
00:37 Türkiye’nin 2026’da dış politikada öncelikleri neler olacak?
00:26 İran’da sokağa çıkma çağrıları yapan sürgündeki Rıza Pehlevi kimdir?
00:20 Türkiye, Karadeniz’in güvenliği konusunda nasıl bir sorumluluk alacak?
00:07 Türkiye ve Avustralya COP31’i birlikte nasıl yönetecek?
00:00 ABD Başkanı,Venezuela’dan Grönland’a, İran’dan Suriye’ye kadar birçok başlıkta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21:58 Güvenlik kaynakları: Çatışmaların sebebi YPG’nin Suriye’nin geleceğini ve kaynaklarını sömürme kaygısıdır
12:16 ABD’de göç ve gümrük muhafaza polisinin (ICE) yetkileri neler?
09:49 Gazeteci Ali Asmar, İsrail’in 2025’te yürüttüğü çok cepheli savaşı ve Suriye’nin bu stratejideki kritik rolünü
09:06 Dışişleri Bakanı Fidan, “SDG’nin 10 mart mutabakatına uyup bir an önce üzerine düşen yükümlülükleri getirmesini bekliyoruz”
07:58 Amerika’nın Büyük Strateji Arayışı
07:28 Bakan Güler: “Suriye’nin birliği ve toprak bütünlüğü temelinde, terör örgütleriyle mücadelesine destek veriyoruz”
07:27 Yüksek Gelir Hedefi Çerçevesinde 2026’da Türkiye Ekonomisi
07:14 İran’da Tahran Savcısı Ali Salihi, vatandaşları dışarı çıkmaması konusunda uyardı…
07:03 Öğretmenlerin atama ve yer değiştirmelerine ilişkin temel ilkelerde güncellemeye gidildi
06:49 Venezuela devlet başka­nı Nicholas Maduro şimdilik son kurban…
06:40 Papa İznik’e geldi ama bizimkiler daha baskın çıktı: Siyonizmi yeren Yahudi Haham’a ödül verildi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Partili Çalık: CHP artık CKP’ye dönüşmüştür

AK Partili Çalık: CHP artık CKP’ye dönüşmüştür
29.01.2021
A+
A-

TÜHA HABER / AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, adında halk olan CHP’nin halktan ve Atatürk ilkelerinden çok uzaklaştığını belirterek, “ Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) artık söylem ve eylemleriyle Canan Kaftancıoğlu Partisine (CKP) dönüşmüştür” dedi.

Öznur Çalık'tan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı – Türkiye Son , Malatya Son Habercilikte Son..

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, özel bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, vali ve kaymakamlara ‘militan‘ sözlerini sert bir dille eleştiren Çalık, “Kılıçdaroğlu militan arıyorsa ittifak kurdukları terör örgütünün siyasi uzantısına dönüp bakmalıdır, MLKP ve DHKP-C gibi terör örgüt bağlantılı, “Katil polis” diyen isimlere açık açık destek veren il başkanına bakmalıdır. Benim naçizane Kılıçdaroğlu’na tavsiyem; partisinin kuruluş ilkelerinden tamamen kopmuş bu faşist, saldırgan, yıkıcı, milletle kavgalı hakaret dilini acilen bırakmasıdır” dedi.

“BURASI TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YUVASI OLMUŞ”

Milletvekili Çalık, HDP Esenyurt ilçe binasına terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın afiş ve posterlerinin asılmasına ilişkin, “Görüntülere bakıldığında burası terör örgütü propaganda merkezi haline gelmiş, örgüt yuvası haline gelmiş. Şimdi soruyorum; burası bir siyasi partinin ilçe binası mı yoksa bir terör örgütünün yuvası mı? CHP konuşacaksa burayı konuşmalı, önce ittifak yaptığı partiye tepkisini koymalı ve terörü lanetlemeli. Fakat bakıyoruz ki CHP yöneticileri valilere, kaymakamlara ve yargı mensuplarına ‘militan’ diyor” ifadelerini kullandı.

“BU MİLLET CHP’YE 71 YILDIR TEK BAŞINA İKTİDAR YÜZÜ GÖSTERMEDİ”

CHP’nin 71 yıldır tek başına iktidar olamadığını belirten Çalık, “Karşımızda en son 1950’de tek başına iktidar olmuş bir CHP var. Karşımızda yılllarca müze olarak hizmet veren İstanbul’daki Ayasofya Camiinin 86 yıl aradan sonra ibadete açılmasını ‘yılın felaketi’ olarak görenlere destek veren CHP var. Bu milletin değerlerine dil uzatmaya devam eden, çiftçisinden öğretmenine, askerinden hakimine kadar her kesimine hakaretler yağdıran CHP’ye millet iktidar yüzü göstermez” diye konuştu.

“KAFTANCIOĞLU’NUN DİLİ CHP’YE SİRAYET ETMİŞ VE HAKİM OLMUŞTUR”

Öznur Çalık, adında halk olan CHP’nin halktan ve Atatürk ilkelerinden çok uzaklaştığını belirterek, “98 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) artık söylem ve eylemleriyle Canan Kaftancıoğlu Partisine(CKP) dönüşmüştür. Bu dönüşüme ve partiye sirayet eden, hakim olan bu dile CHP’de hiçbir yöneticinin de karşı çıkmaması ilginçtir. Sadece karşı çıkan bu partiye gönül vermiş seçmenlerdir. CHP’nin Malatya teşkilatlarında geçmiş dönemde görev almış bir hemşehrimin gönderdiği mesajda, ‘Öznur hanım, ben CHP’ye yıllarca emek veren bir Malatyalıyım. Artık partim CHP’yi tanımaz oldum, terör örgütlerinden medet uman ve Canan Kaftancıoğlu’nun sesi olan bir hale geldi’. İşte CHP’nin tabanı her şeyi çok net görüyor ve partilerinin bu gidişatından çok çok rahatsız” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 29 Ocak 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.