enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
00:02 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,”Gerçeği sadece CHP genel başkanı görmüyor”
00:01 ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
14:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
12:07 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:27 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:20 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:19 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP’li Özel’e tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP’li Özel’e tepki
01.05.2020
A+
A-

TÜHA HABER / AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Seçilmiş hükümeti ‘rejim’ olarak suçlamak bu vahşi Yassıada zihniyeti’nin ilk adımıdır. Bunlar tüm tarihleri boyunca ‘demokrasiyi felç etme örgütü’ olarak çalıştılar.” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Twitter hesabı üzerinden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in açıklamalarına tepki gösterdi.

Ömer Çelik şu ifadeleri kullandı:

“Tarihleri boyunca ‘demokrasiyi felç etme örgütü’ olarak çalıştılar”

“Yassıada zihniyeti” demokrasiyi felç etmek istediği zaman işe “rejim tartışması” açarak başlar. Seçilmiş hükümeti “rejim” olarak suçlamak bu vahşi zihniyetin ilk adımıdır. Bunlar tüm tarihleri boyunca “demokrasiyi felç etme örgütü” olarak çalıştılar.

“Tek rejimleri “Yassıada rejimi”dir”

Bunlar Türkiye’nin “anayasal rejimi”ni tanımazlar. Tek rejimleri “Yassıada rejimi”dir. O nedenle kendi zihniyetleri dışındaki her seçilmiş hükümeti “rejim” diye tanımlayarak demokrasiyi felç etmek isterler. Bütün tarihleri boyunca bunu yaptılar.

“Kafalarındaki rejimin Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimiyle hiç ilgisi yok”

Geçmişte defalarca “rejim krizi” çıkarıp sonra askeri vesayeti ve yargı vesayetini davet ederek “demokrasiyi felç etme örgütü” olarak gizli iktidar sahibi oldular. Kafalarındaki rejimin Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimiyle hiç ilgisi yoktur; milli iradeye düşman “Yassıada rejimi”dir.

“Kutuplaşma olmasın derken kastettikleri herkesin ‘Yassıada rejimleri’ etrafında hizalanması”

Bu demokrasi düşmanı zihniyet seçilmiş iradelerin hepsiyle aynı yöntemle kavga etti. “Kutuplaşma olmasın” derken kastettikleri şey, herkesin kendi “Yassıada rejimleri” etrafında hizalanmasıdır. Demokrasiye her saldırının arkasında bunların rejim krizi çıkarma gayretleri vardır…

“Demokratik siyaseti, rejim tartışması çıkararak boğmak bunların mesleğidir”

Hükümetlerimizin ilk dönemlerinde özellikle Milli Eğitim politikalarımızdan dış politikaya kadar her alanı rejim meselesi haline getirmeye çalıştılar. Demokratik siyaseti, rejim tartışması çıkararak boğmak bunların mesleğidir.

Bunlar “kendi tekelci rejimleri” için milli iradeyi gaspetme ustasıdırlar. Sistem tartışmalarını rejim tartışması gibi sunmak klasik metodlarıdır bunların. Kendi zihniyetleri dışındaki her demokratik iradeyi rejim meselesi haline getirerek bu ülkeye çok büyük kötülükler yaptılar.

“Bu ülkede kimin iktidar olacağına milli irade karar veriyor”

Bunlar, seçilmiş Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize dönük yine rejim tartışması açarak, “demokrasiyi felç etme örgütü”nü gizli iktidar yapma peşinde koşuyorlar. Biz çok iyi biliriz; bir yerde rejim tartışması açan varsa, arkasında örgütlü kötülük vardır.

Fakat unuttukları bir şey var her zaman. Türkiye Cumhuriyeti rejiminin sahibi millettir. Bu ülkede kimin iktidar olacağına milli irade karar veriyor. Demokrasiyi gaspetme örgütü, Yassıada rejimi ile anılır. Milli irade, Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimi ile anılır.

Milletimizin seçtiği Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize “saray rejimi” diyerek yine eski rejim kavgaları peşinde koşanların inandığı tek rejimin “Yassıada rejimi” olduğunu biliyoruz. Milletin vicdanında mahkum olmuş kirli bir anlayış bu.

[TÜHA Haber Ajansı, 1 Mayıs 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.