enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
21:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
10:53 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:38 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
07:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
07:32 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
07:21 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:21 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
07:18 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
07:11 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:50 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik “kooperatif” soruşturması kapsamında 65 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
06:38 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
05:09 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
03:24 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Saldırılar Türkiye demokrasisine yapılmıştır

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Saldırılar Türkiye demokrasisine yapılmıştır
23.04.2023
A+
A-

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul’da AK Parti bürosuna yapılan saldırıyla ilgili, “Saldırılar sadece AK Parti’ye yapılmış bir saldırı değildir, Türkiye demokrasisine karşı yapılmış bir saldırıdır.” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti’nin Bahçelievler Kocasinan Mahallesi’nde Seçim İrtibat Bürosu’nun bulunduğu binanın önünde silahla ateş açılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Kurtulmuş’un açıklamasından öne çıkanlar:

“Bu açık bir saldırıdır. Partinin irtibat bürosu kastedilerek ateş açıldı. Saldırganların yakalanması için çalışmalar titiz bir şekilde sürdürülüyor.

Türkiye’de belli çevrelerin seçim güvenliğini tehlikeye düşürmek için ya da ‘seçim güvenli değildir’ algısını oluşturmak için partilere karşı saldırılar düzenlediği ortada. Saldırılar sadece bir partiye karşı değil, AK Parti’nin kurumsal kimliğine yapılmış bir saldırı değildir, bu saldırı Türkiye demokrasisine karşı yapılmış bir saldırıdır. Türkiye’de seçimlerin güvenli, huzurlu bir şekilde yapılmasına gölge düşürmek isteyen çevrelerin ekmeğine yağ sürecek hain saldırılardır. Bunları telin ediyoruz, kınıyoruz. Arkasında kim ya da kimler varsa bunların en kısa süre içerisinde yargının önüne çıkarılmasını temenni ediyoruz.

Ne dışarıda ne içeride hiçbir vesayet odağının demokrasiye müdahale etmesine müsaade etmedik, etmeyeceğiz.

Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Saldırılar bizleri yıldırmayacak. Başta AK Parti teşkilatları olmak üzere şu tavsiyeyi tekrarlamak istiyorum. Uyanık olmamız lazım. Birliğimizi, kardeşliğimizi bozacak şeylere müsaade etmeyeceğiz.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.