enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Suriye’de en büyük risk terör örgütleri”
07:45 Gazeteci Gül KABACAOĞLU’nun ‘Orada N’ler Oluyor!’ Dış kaynaklı haberleri!…
18:08 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, “Güçlü Medya, Bilinçli Toplum Zirvesi”nde konuştu…
17:43 Erdoğan: Kameraları bantlamak bizim kitabımızda yazmaz…
13:41 Bakan Kurum’dan Arnavutköy’deki TOKİ konutlarına ilişkin açıklama
13:19 Türkiye’den ve Dünya’dan kısa kısa ‘Satır Başı’ haberler!
12:33 XI. Uluslararası Urla Enginar Festivali ve I. Uluslararası Urla Sürdürülebilir Gastronomi ve Tarım Konferansı Başarıyla Gerçekleşti…
11:05 DoktorTakvimi, bir kez daha Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında
10:39 Doğal afetlerden kaynaklanan ekonomik kayıplar ilk çeyrekte 83 milyar dolara ulaştı
09:23 Uluslararası İstanbul Anne, Bebek, Çocuk Fuarı ‘CBME’ Türkiye’nin Yeni Odak Grupları Belli Oldu!
09:22 RTÜK) Başkanı Şahin, “sokak röportajları” toplumda ayrışmaya, manipülasyona ve yanlış bilgilendirmeye yol açıyor…
09:00 Terör ve İstihbarat!…
08:54 ROKETSAN, Türkiye’nin 2024’te savunma sanayisinde 7 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdi…
08:40 Yer Bilimci Prof. Dr. Feyzi Bingöl’den Marmara Depremi Uyarısı: “Tek Parça Kırılırsa 7’nin Üzerinde Olabilir”…
08:31 Vücudun temel yapı taşlarından biri olan D vitamininin eksikliği sağlık sorunlarına neden olabilir…
08:25 Dostluk Maskesi Altında İhanet: Türkiye’ye Yönelik Planların Derin Analizi
07:20 Marmara Denizi açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, Kayseri’de uçuş sayısını 20’ye kadar düşürdü!
23:47 Bakan Ali Yerlikaya’dan Özgür Özel’e ‘bant’ tepkisi
23:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kut’ül Amare Zaferi mesajı
23:13 Türkiye-İtalya arasında, ticaret, sanayi yatırımları, uzay, kültür, spor, sosyal hizmetler, arşiv, ulaştırma ve savunma sanayi alanında 11 anlaşma imzalandı….
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Abdülkerim Bardakçı: Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz

Abdülkerim Bardakçı: Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz
30.07.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / Galatasaray’ın yeni transferlerinden Abdülkerim Bardakcı TRT SPOR’un sorularını yanıtladı. 27 yaşındaki savunma oyuncusu ”Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz. Okan Buruk önemli bir detay.” dedi.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoru. Sarı kırmızılıların Konyaspor’dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı, TRT SPOR’dan Erman Gönülşen’in sorularını yanıtladı.

27 yaşındaki futbolcu transfer süreciyle ilgili “Transfer süreci stresli geçti. Menajerim için 10 katı stres oldu. Her şey ile o ilgilendi ve beni çok işin içine sokmadı. Galatasaray’ın teklifini duydum ve ilk tercih olarak hemen Galatasaray’ı seçtim. İyi ki burası oldu. Hayalim Galatasaray’dı.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın yarıştığı her kulvarda hedefi şampiyonluktur. Geçen sene talihsiz bir sezon oldu. Bunu, bu sene telafi edeceğiz. Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz. Okan Buruk önemli bir detay. Transfer öncesi çok güzel konuştuk, benim de hoşuma gitti. Zaten ilk tercihim Galatasaray’dı.

  Morutan ve Seferovic yorumu

”Olimpiu Morutan küçük kardeşim gibi. Geçen sene içe kapalı olduğunu duydum ve elimden geleni yapıyorum açılması için. Benim de İngilizcem çok iyi değil ama İngilizce olarak anlaşıyoruz. Onun da gayet iyi İngilizcesi var. Geçen sene beni en çok Aleksandar Pesic zorladı. Haris Seferovic çok üst düzey bir golcü. Antrenmanda ilk karşılıklı oynadık, ‘Bu sene inanılmaz işler yapacak’ dedim.”

Abdülkerim Bardakcı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık ile ilgili “Ahmet Çalık çok kaliteli bir kardeşimizdi. Türkiye’nin son iki senede en çok konuşulan ikilisi olduk. Fazla bir şey söyleyemeyeceğim… Çok kötü oldum yine… Mekanı cennet olsun. Allah, ailesine sabır versin.” yorumunu yaptı.

Derbileri dört gözle beklediğini söyleyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu, Marcao ve Kim Min Jae’yi çok beğendiğini belirtti.

[TÜHA Haber Ajansı, 30 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.