enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
21:57 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
21:36 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
17:56 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
17:29 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:35 Doç. Dr. İbrahim Karataş, DEAŞ’ın İslam’ın imajına verdiği tahribatın Gazze direnişiyle nasıl tersine döndüğünü anlattı…
07:22 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
07:22 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
07:17 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
07:00 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
00:26 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:14 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
07:56 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
07:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
07:24 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gül Kabacaoğlu’nun ilk Sİngle çalışması Spotify’dan sonra iTunes müzik marketlerde yerini aldı

Gül Kabacaoğlu’nun ilk Sİngle çalışması Spotify’dan sonra iTunes müzik marketlerde yerini aldı
18.11.2022
A+
A-

Aydın’ın Kuşadası’nda yaşayan Gül KABACAOĞLU, ilk Single çalışmasını tamamlayarak müziksever hayranlarıyla buluşturdu.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’na Single çalışmasıyla ilgili bilgi veren Gül KABACAOĞLU, ilk Single çalışması olması dolayısıyla büyük heyecan duyduğunu söyledi.

ilk Single çalışmasının Spotify’dan sonra iTunes müzik marketlerde yerini aldığını ifade eden KABACAOĞLU, Söz – Beste’nin kendisine ait olduğunu belirterek, Aranje çalışmalarını Ömer Yüksel Çankırlar’ın, düzenlemenin ise Erdem Ataner Yüce’nin yaptığını ifade etti.

Fotoğraf açıklaması yok.

Gül KABACAOĞLU, stüdyoda iki deneyimli ekiple çalışmaktan büyük bir keyif aldığını belirterek, ileride yapacağı tüm çalışmaları aynı ekip Ömer Yüksel ÇANKIRLA ve Erdem Ataner YÜCE’yle çalışacağını belirtti.

“Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” diyen KABACAOĞLU, “bazı insanların öğütleri ideolojilerinizi değiştirir ve lider olurlar” diyor ve devam ediyor:

“O yüzden ki, altın bileziğinizi elinize alsanız da hobilerinizden vaz geçmeyin. Çünkü sadece mutlu insanlar, mutluluk inşa edebilirler.
Mutlu insanlar kalite ve verimliliği arttırabilir ve gerçek başarıya ulaşabilirler.

İnsan Kaynakları Müdürü olarak tavsiyem, veriminizi arttıracak hobilerinize zaman ayırın. Köşe yazarlığı, şiir yazarlığı, beste ve söz yazarlığı… İlk single çalışmam için beni cesaretlendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çok eğlendim çok keyif aldım, en önemlisi çok mutlu oldum…”

Emeği geçenlere ve ilhama teşekkür eden KABACAOĞLU, bir süre dinlendikten sonra yeni çalışmalarının da olacağını dile getirdi.
Gül Kabacaoğlu adlı kullanıcının profil fotoğrafı

Gül KABACAOĞLU kim:

1984 Şubatının 19’unda İzmir’de dünyaya gelen Gazeteci, Yazar ve Şair daha küçük yaşlarda sanata ve edebiyata ilgi duymaya başladı. İlk okulu Özkanlar ilk öğretim okulunda tamamlayan Gül KABACAOĞLU, daha sonra Suphi Koyuncuoğlu Orta okulunda orta öğretimine devam etti.

Kompozisyon derslerinde ki başarısı edebiyat öğretmenleri tarafından takdir edilmeye başlandığında, içine kapanıklığını kalemiyle giderebildiğini farkeden KABACAOĞLU, kendini şiir ve yazılarıyla anlatmaya başladı.

Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nin süper bölümünde öğrenimine devam ederken katıldığı şiir yarışmasında ‘Gülüm‘ Şiiriyle kazandığı birincilik ödülü Gül KABACAOĞLU’nun ilk derecesi oldu. Aynı zamanda müzikle ilgilenen Kabacaoğlu ‘İzmir İl Milli Eğitim Türk Sanat Müziği Korosu‘nda dört yıllık aldığı eğitim sonrasında, kendini şiirlerin yanında besteleriyle de ifade etmeye başladı.

KABACAOĞLU’nun hayatında sanatın her dalı önem taşıyor, Amatör olarak yaptığı resimler, yazdığı şiirler ve bestelediği şarkılar Gül KABACAOĞLU’na göre olgunlaşmasında ve hayat persfektifini oluşturmasında büyük rol oynadı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunu olan Gazeteci, Yazar ve Şair Gül KABACAOĞLU, edebiyatla amatör olarak ilgilenmeye devam ediyor.

Gül KABACAOĞLU, kendini ifade edemediğine inandığı konularda kalemini eline alıyor. Duygusal şiirlerinin yanında vatan ve insana dair yazdığı şiirlerden ayrı köşe yazılarıyla okurlarına mesaj vermeyi ve bir şeyler anlatmayı sürdürüyor…

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.