enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
21:57 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
21:36 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
17:56 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
17:29 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:35 Doç. Dr. İbrahim Karataş, DEAŞ’ın İslam’ın imajına verdiği tahribatın Gazze direnişiyle nasıl tersine döndüğünü anlattı…
07:22 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
07:22 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
07:17 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
07:00 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
00:26 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:14 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
07:56 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
07:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
07:24 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kemal ve Ekrem bey, cevap verin

Kemal ve Ekrem bey, cevap verin
11.07.2020
A+
A-

TÜHA HABER / AKŞAM Gazetesi Yazarı Emin PAZARCI, gazetesinde kaleme aldığı ‘Kemal ve Ekrem bey cevap verin’ ‘ başlıklı yazısında, Suç listesinin uzayıp gittiğini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni alenen aşağılamaktan başladığını, terör örgütü propagandasına kadar vardığını, İçinde hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek fiillerinin de bulunduğunu ifade ediyor..

Emin Pazarcı kimdir aslen nereli? Biyografisi

AKŞAM Gazetesi Yazarı Emin PAZARCI

“Doğal olarak peşinden de ceza geliyor” diyen Emin PAZARCI, “Bu fiiller, yargı tarafından ödüllendirilecek değil elbette. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti ve hukukun gereği yapılıyor” diyor.

Emin PAZARCI yazısında, birilerinin de hop oturup, hop kalktığını belirterek, “Canan Kaftancıoğlu’na neden ceza verildi” diye ortalığı ayağa kaldırdıkları söylüyor.

“Ne yapılması bekleniyordu? Madalya verilmesi mi?” diye soran Emin PAZARCI, “Eğer öyle ise açalım cezaevinin kapılarını. Katil, hırsız, ırz düşmanı ne varsa salalım hepsini dışarıya. Suç ve suçlu kutsanacaksa eğer, adil olalım. Onlara da aynı muameleyi yapalım. Dışarı çıksınlar ve gezsinler aramızda. Suçlar ve suçlular arasında ayırım yapmayalım!” diyor.

AKŞAM Gazetesi Yazarı Emin PAZARCI yazısına şöyle devam ediyor:

Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

“Başta Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu olmak üzere sıraya girdiler. Kendilerini Canan Kaftancıoğlu’nun önüne atıyorlar. Sürekli olarak hukuksuzluktan bahsediyorlar. İstinaf Mahkemesinin kararı için “olmaz, olamaz” diye bağırıyorlar.

Demek ki, yaptığı paylaşımları suç olarak görmüyorlar. Kendilerini böylesine helak ettiklerine göre, onlar da aynı görüşleri paylaşıyorlar.

O durumda sormak lazım kendilerine:

Siz de mi Canan Kaftancıoğlu gibi devleti “seri katil” olarak görüyorsunuz?

Önce bu soruya cevap verin. Daha sonra “hukuksuzluktan” bahsedin.

Devam edelim isterseniz:

Kaftancıoğlu, “Tarihte bugün, Ermeni Soykırımı başladı” diyor. Siz de mi aynı görüştesiniz? Yoksa siz de bu milleti cani, katil, barbar olarak mı görüyorsunuz? Yalanlarla dolu Ermeni Soykırımı iftiralarına siz de mi katılıyorsunuz?

Kadının yaptığı paylaşımlarda, terör örgütleri PKK ve DHKP-C’ye güzellemeler var. Siz de bu katillere aynı gözle mi bakıyorsunuz?

Kaftancıoğlu, minarelerden okunan ezana saldırıyor. Dinin temeli olan o ezanları “kalkışma” olarak değerlendiriyor. Kendisine sahip çıkmanızdan yola çıkarak şu soruyu sorma hakkımız var herhalde:

“Ezanlar sizde de mi alerji yapıyor? Sizi de mi rahatsız ediyor? Sizin de mi ezanla probleminiz var?”

Cumhurbaşkanı’na ettiği hakaretleri hiç sormayacağım. Biliyorum ki onları ayakta alkışlayacak bir ruh hali içindesiniz.

***
Bir “hukuksuzluktan” bahsediyorsanız, gerekçelerini de ortaya koymak zorundasınız. Yargı gerekçelerini sıraladı. Kaftancıoğlu’na neden 9 yıl 6 ay 20 gün ceza verildiğini net bir dille ilan etti. Zaten kadının kullandığı ifadeler, yoruma gerek bırakmayacak kadar açık ve net.

Sizin gerekçeniz ne?

Kaftancıoğlu’nun paylaşımları için “Bunlar çok doğru sözler” mi diyorsunuz? Siz de devleti “seri katil” olarak mı görüyorsunuz?

Yoksa “O bir CHP’li, suç işlese de ceza verilemez” tezini mi savunuyorsunuz?

Açıklayın, neden ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz? Net, şeffaf ve açık olun ki, millet de ne dediğinizi, ne yapmaya çalıştığınızı anlasın.

Ayrıca…

Kaftancıoğlu’nun kim ne olduğu belliydi. Bu marjinal görüşleri yeni çıkmadı ortaya. Siz de biz de biliyorduk. Kemal Bey, acaba özellikle bunun için mi CHP İstanbul İl Başkanlığına getirdiniz?

Sırf ortalık karışsın diye! ”

Sitemizde yer alan makaleler, (TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı’nın  editoryal görüşünü yansıtmaz.

[TÜHA Haber Ajansı, 11 Temmuz 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.