enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:14 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “Guterres Kıbrıslı Türklerin hayal kırıklıklarının farkında”
00:13 Ruhangiz Aliyeva,”Halk Birliği Temsilcilik Ofisleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti ve Guba-Haçmaz Ekonomik Bölgesinde faaliyete geçti”
00:13 ABD Başkanı Donald Trump, “İran’la bir anlaşma yapmak istiyoruz ve müzakereler sürüyor”
00:07 Dr. Ender Saraç: Dünyayı proteinle beslenen toplumlar yönetiyor
00:06 Gazeteci Özlem BAY’ın Haber Ajandası: İş yerine taşınan hayat, yüzde 30 verim kaybı yaratıyor
00:05 Rusya’nın tankerleri 2025’te neredeyse her gün Danimarka sularındaydı
00:04 NATO Genel Sekreteri Rutte, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından basına açıklamalarda bulundu….
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Vucic ile Ankara’da bir araya geldi.
00:02 Avrupa Haberleri: Von der Leyen, kritik Draghi zirvesi öncesinde iki vitesli Avrupa fikrini savundu
00:01 Karayolları Trafik Kanunu’nda düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi…
00:01 Norveç’te Epstein soruşturması: Eski Başbakan Jagland’ın mülklerinde arama
00:00 Gezani Kasırgası Madagaskar’ı vurdu: En az 36 kişi hayatını kaybetti
17:04 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hidropolitik ve Su Politikaları Derneği Water Europe ‘Su Avrupa’ Üyesi oldu

Hidropolitik ve Su Politikaları Derneği Water Europe ‘Su Avrupa’ Üyesi oldu
13.05.2022
A+
A-

BRÜKSEL – TÜHA HABER / Avrupa’nın su sektörü için araştırma ve yenilik konusunda iş birliği ile koordinasyonu amacıyla Brüksel’de kurulan Water Europe Topluluğu (WE), Türkiye’deki Hidropolitik ve Su Politikaları Derneği’ni üye yaptığını açıkladı.

Water Water Europe Secretariat – Water EuropeEurope Topluluk ve Etkinlik Sorumlusu Anca Popa, Brüksel’de Uluslararası Haber Ajansı (UHA)‘na yaptığı açıklamada, Water Europe Topluluğu olarak, Türkiye’den üyelik için başvuruda bulunan Hidropolitik Derneği ve Su Politikaları Derneği’nin üyeliklerinin kabul edildiğini açıkladı.

Water Europe’nın çalışmaları hakkında da bilgi veren Anca Popa, öncelikle Water Europe Yönetim Kurulu’nun (WE) Hidropolitik Derneği ve Su Politikaları Derneği’nin Water Europe Üyesi olma başvurusunu onayladığını bildirmekten de büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Artık Water Europe (WE) Topluluğunun resmi bir üyesi

WE Topluluğu, Etkileşim ve Ağ kurmak için dijital bir yer olduğunu söyleyen Topluluk ve Etkinlik Sorumlusu Anca Popa, fikirleri paylaşmak, ilgili konuları tartışmak için özel bir merkez ve uzun süreli profesyonel ilişkiler kurmak ve oluşturmak için yalnızca WE Üyeleri için tek durak noktası olduğuna dikkat çekti.

Globe with Water and Hand with the Key Stock Photo - Image of earth, object: 45141794Anca Popa, Water Europe (WE) olarak ayrıca üyelerinin Çalışma Grupları Ekiplerine Katılımını, Kişiselleştirilmiş duyurular ve etkinlik davetiyeleri ve  Etkinlikler için kaydolunmasını, Tam Üyelik dizinine bakılmasını ve diğer BİZ üyeleriyle iletişime geçilmesini sağlamak olduğunu dile getirdi.

Water Europe Çalışma Grupları (WG’ler) üyelerin işbirliği ve koordinasyonu için operasyonel seviye olduğunu açıklayan Anca Popa, “Çalışma Gruplarımız , hedefleri, faaliyetleri ve çıktıları hakkında ayrıntılı bilgi bulabilirler” dedi.

  1. Her WG’nin, WE Topluluğu içinde, üyelerin iletişim bilgilerini kolayca görebilecekleri ve diğer üyelerle ağ kurabilecekleri, WG belgelerine erişebilecekleri, sohbet edebilecekleri, toplantılar düzenleyebilecekleri vb. Bir İşbirliği Ekibi vardır.
  2. Her WG’nin, Water Europe’un 3 yıllık ana etkinlikleri sırasında düzenlenen bir dizi yıllık toplantısı vardır.

Globe in water Stock Vector Image by ©3DDock #20757985 Water Europe Topluluk ve Etkinlik Sorumlusu Anca Popa, Europe Etkinliklerinin, Su Dostu Bir Toplum için temel sonuç olduğuna dikkat çekerek, “BİZ yılda 3 ana etkinlik düzenlemektedir ve tüm BİZ üyeleri tüm Water Europe etkinliklerine ücretsiz olarak kaydolma ve katılma seçeneğine sahiptir, (akşam yemeklerine katılmak hariç)- herhangi bir ücret uygulanmamaktadır” dedi

Anca Popa, Etkinlikler veya Çalışma Gruplarının kayıtları için herhangi bir sınırlamanın olmadığını, tüm iş arkadaşlarının kaydolabileceğini, ancak bireysel olarak kaydolmaları ve kurumsal e-posta adresini kullanmaları gerektiğini belirtti.

Anca Popa, “önümüzdeki günlerde Water Europe’un tüm faaliyetlerini ve üyeliğinizden en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi daha iyi açıklamak için bir çağrı ayarlayabilirsek lütfen bize bildirin” dedi.

Water Water Europe Secretariat – Water EuropeEurope Topluluk ve Etkinlik Sorumlusu Anca Popa, son olarak şunları aktardı:

“Aşağıdaki düğme sizi Water Europe Topluluğu’na bağlar. Profilinizi tamamlayın ve iş arkadaşlarınızı da katılmaya davet edin:

  1. Yalnızca profesyonel e-posta adresinizi kullanın, kişisel adresler otomatik olarak reddedilecektir.
  2. Sadece kısaltmayı kullanın – kuruluşun adı, bölüm yok, başka özel ayrıntı yok. (Örn. Universidad Politécnica de Madrid VEYA UPM – Universidad Politécnica de Madrid)
  3. Her kuruluşun yalnızca Resmi iletişim noktası diğer meslektaşlarına davetiye gönderebilir, Kuruluşun logo, Sosyal Medya bağlantıları vb. gibi ayrıntılarını düzenleyebilir – ancak lütfen bu e-postayı kuruluşunuzda paylaşın, böylece iş arkadaşlarınız kendilerini kaydedebilir.
  4. Water Europe Topluluğu güven üzerine kuruludurBu nedenle profil resimlerinin yüklenmesi zorunludur. Lütfen tüm üyelere ve platformda bulduğunuz bilgilere en üst düzeyde saygıyla davranın , iş çıkarlarınıza göre üyelerle iletişime geçin.  Spam göndermeye izin verilmez ve diğer üyelere spam gönderen kişiler platformdan kaldırılır.

Üzerinde Water Europe Web Sitesi Artık WE Topluluk profilinize her zaman giriş yapabileceğiniz bir Üye Giriş Bölümü bulabilirsiniz (Üst menü, WE Topluluk Sekmesi).

Su, Tarım, Gıda Sorunsalı İçin Ne Yapmalı? - bianetBaşka sorularınız varsa istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin”

Water Europe Topluluğu (WE); hidroiklimsel ekstrem (kuraklık ve sel) olaylara uyum, sürdürülebilir su ve tarım yönetimi, kent içi ve çevresindeki suyun sürdürülebilir yönetimi, sanayi için sürdürülebilir su yönetimi, kıyısal alanlarda su üzerindeki baskının azaltılması, tahrip edilmiş su alanlarının rehabilitasyonu (yüzey ve yeraltı suyu) başlıklarında çalışmalar yürütüyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 13 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.