enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
02:52 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Milletimiz müsterih olsun, terör musibetinin kökü her cihetten kazınacaktır” dedi.
02:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Tchiani ile görüştü
02:19 Hakeme Şiddet Skandalı, Yönetim ve Eğitimdeki Çürümüşlüğün Aynası…
02:04 Terör örgütü DEAŞ’ın Ankara yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 8 şüpheli tutuklandı…
01:36 2026’da asgari ücret desteğine 76,5 milyar lira kaynak ayrıldı
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi ile görüştü
22:08 CHP Genel Başkanı Özel, ‘İktidar yürüyüşü aday ofisinden başlayacak’
22:00 Yapay zeka destekli uygulamalar ile mali süreçlerde dijital dönüşüm…
21:16 2026 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 31 Aralık’ta sona erecek
02:02 İsrail–Yunanistan–GKRY arasında giderek kurumsallaşan üçlü işbirliği
00:57 Nahçıvan Özerk Cumhuriyet
00:57 Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM Doğu Kudüs’ten aktarıyor…
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Müslüman Amerikan Cemiyeti Kongresi’ne mesaj
00:52 Gümrüklerde piyasa değeri 1 milyar 26 milyon lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi
00:51 Trump ile Zelenskiy, ABD’de buluşuyor: Barış için kritik görüşme
00:48 Adalet Bakanı Tunç, kucağında bebeğiyle keşfe çıkan hakimi tebrik etti
00:34 İsrail’in Somaliland’ı tanımasına Türkiye’den tepki: ‘Somali’nin iç işlerine açık müdahale’
00:32 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ”Kadın girişimci, kalkınmayı hızlandırır”
00:31 Ukrayna Barış Planında Mutabakat
00:31 Prof. Dr. Kanko: “Şehit Babasının Yoksulluğunu Açıklamayla Örtbas Edemezsiniz!”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

813 bin öğretmen ve eğitim çalışanı aşılandı

813 bin öğretmen ve eğitim çalışanı aşılandı
28.05.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 40 yaş üstü 57 bin öğretmenin daha aşı randevusunun açıldığını söyledi. Selçuk böylece, 813 bin 400 öğretmen ve eğitim çalışanının aşılandığını duyurdu.

Öğretmenler ve eğitim çalışanları için öncelikli aşı uygulaması hızla devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından öğretmenlerin ve eğitim çalışanının aşılanma süreciyle ilgili bilgi paylaştı.

Bakan Selçuk, 40 yaş üstü 57 bin öğretmenin daha aşılanma programına dahil edildiğini duyurdu. Bakan Selçuk, 813 bin 400 öğretmen ve eğitim çalışanının aşılanmasının sağlandığını duyurdu.

1 Haziran’dan itibaren 50 yaş üstü aşılanacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki gün yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından da yeni aşılama programının 1 Haziran’da açılacağını duyurdu.

Koca, aşılama takviminin devam ettiğini, 1 Haziran’dan itibaren 50 yaş üzeri vatandaşların aşılanacağını söyledi.

Kısıtlamaların giderek azalacağını ancak bireysel tedbirlerin daha da artacağı bir döneme girildiğini ifade eden Koca, yaygın aşılamayla güçlendirilmiş bir uygulama hedeflendiğini söyledi. Normalleşme yönünde mesajlar verdi.

270 milyon doz aşı anlaşmasının yapıldığını söyleyen Bakan Koca, “Çok yakında önemli bir miktar daha aşı ülkemize ulaşmış olacak. Haziran ayında 30 milyon doz teslim edilecek olan aşıların ilk bölümü bugün ülkemize ulaştı” demişti.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 28  Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.