enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:47 Tugay: Uğur Mumcu’nın ışığı yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor
20:05 Aydın Şehir Hastanesi hizmete açıldı
19:47 Uğur Mumcu ölümünün 33. yılında anıldı
07:44 Kitap: Avcı Kekliği ‘Evveli Aşk, Ahiri Aşk Vesselam’
07:42 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: “Uzun süredir yapılan yatırımlar 2026’da devreye girmeye başlayacak”
06:27 ASELSAN tarafından üretilen Hava Trafik Kontrol Radar Sistemi HTRS 100, Şam’da uçuş güvenliğini sağlayacak
06:07 İzmit Körfezi’nin geleceği “Dijital İkiz Projesi” ile şekillenecek; Türkiye ve Marmara için örnek model
00:25 Yapay Yağış ve Yağış Artırma Çalışmaları
00:05 CHP’li Meclis Üyesi İstifa Etti, AK Parti’ye Katıldı
21:46 ABD merkezli İran İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), “İran’daki eylemlerde ölenlerin sayısı 5 bin 2’ye yükseldi”
21:24 Meteorolojiye göre İzmir’de yağış alarmı sürüyor
16:48 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:23 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:49 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:21 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:06 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:20 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
00:32 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
00:19 Rusya’da Türk dizileri paniği!
21:51 Ege’de Sağanak Felaketi: Sel Değil, İhmal Taştı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

813 bin öğretmen ve eğitim çalışanı aşılandı

813 bin öğretmen ve eğitim çalışanı aşılandı
28.05.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 40 yaş üstü 57 bin öğretmenin daha aşı randevusunun açıldığını söyledi. Selçuk böylece, 813 bin 400 öğretmen ve eğitim çalışanının aşılandığını duyurdu.

Öğretmenler ve eğitim çalışanları için öncelikli aşı uygulaması hızla devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından öğretmenlerin ve eğitim çalışanının aşılanma süreciyle ilgili bilgi paylaştı.

Bakan Selçuk, 40 yaş üstü 57 bin öğretmenin daha aşılanma programına dahil edildiğini duyurdu. Bakan Selçuk, 813 bin 400 öğretmen ve eğitim çalışanının aşılanmasının sağlandığını duyurdu.

1 Haziran’dan itibaren 50 yaş üstü aşılanacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki gün yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından da yeni aşılama programının 1 Haziran’da açılacağını duyurdu.

Koca, aşılama takviminin devam ettiğini, 1 Haziran’dan itibaren 50 yaş üzeri vatandaşların aşılanacağını söyledi.

Kısıtlamaların giderek azalacağını ancak bireysel tedbirlerin daha da artacağı bir döneme girildiğini ifade eden Koca, yaygın aşılamayla güçlendirilmiş bir uygulama hedeflendiğini söyledi. Normalleşme yönünde mesajlar verdi.

270 milyon doz aşı anlaşmasının yapıldığını söyleyen Bakan Koca, “Çok yakında önemli bir miktar daha aşı ülkemize ulaşmış olacak. Haziran ayında 30 milyon doz teslim edilecek olan aşıların ilk bölümü bugün ülkemize ulaştı” demişti.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 28  Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.