enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:39 Batı’ya Uzak, Belirsizliğe Yakın: Gürcistan’da Kırılma Dönemi mi?
07:55 Gazeteci İlhan KARAÇAY: Gazeteciliğin Talihsizliği ve Vefasızlık!
07:48 Güne başlarken, şirketlerin sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişimler, öne çıkan projeleri neler?
07:47 İsrail Gazze’deki vahşetin görülmesini istemiyor
07:41 Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’na, 246 subay alınacak…
07:18 Bakan Uraloğlu, “Altyapı konusunda yaptığımız yatırımlar ülkemizin geleceğine mühür vuruyor”
07:16 ANKASAM İnfografik “Japonya’nın Demir Leydi’si Sanae Takaichi”
07:13 Su Güvenliği: Su biterse yönetilecek bir şey kalmaz
07:12 Dr. Öğr. Üyesi Tuba Yıldız: “Suriye–Lübnan Ekseninde Tom Barrack Diplomasisi”
07:02 FUEN TAG Uluslararası STK’lar Konferansı (CINGOs) Sonbahar Genel Kurulu’na katıldı
07:01 Bosna-Hersek’in Sırp Lider Milorad Dodik ile imtihanı!
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, perdeyi Gebze’ye taşıdı…
00:57 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency Kocaeli Bölge Temsilciliği’nden Haberler!
15:56 Minguzzi cinayeti davasında karar açıklandı
15:47 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ın huzurunda iki ülke arasında 4 anlaşma imzalandı.
09:49 Kahpe ASALA’nın yaptıklarını görmezden gelen Türk kökenli bir Hollanda siyasetçisi Çoşkun Çörüz’e tepki…
09:00 Dünya Meteoroloji Örgütü’ne (WMO) göre, “Hava koşulları sertleştikçe ekonomik maliyetler ve etkiler de artıyor”
07:59 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “İstanbul Havalimanı’nın yıl sonu hedefi 85 milyon yolcu”
07:49 Gazeteci Özlem BAY’ın Haber Ajandası: Türkiye kuraklık kıskacında!
07:41 Adalet Bakanı Tunç, “Cumhurbaşkanımıza maalesef ağza alınmayacak cümlelerle hakaret eden bir muhalefet anlayışı var”…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

81 ilde eş zamanlı uygulama: Aranan 639 kişi yakalandı

81 ilde eş zamanlı uygulama: Aranan 639 kişi yakalandı
13.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Türkiye genelinde 4 bin 544 noktada eş zamanlı gerçekleştirilen uygulamada, 3 bin 549 araç trafikten men edildi, 13 bin 650 araca idari para cezası uygulandı. Uygulamada, aranma kaydı bulunan 639 şahıs yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde; çalıntı, aranan, ruhsatsız, sahte veya ikiz plakalı traktör ve motosikletlerin yakalanmasına için ülke genelinde dün eş zamanlı uygulama yapıldı.

Saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında, 7 bin 323 ekip ve 22 bin 881 personelin katılımıyla 4 bin 544 noktada yapılan uygulama neticesinde, çalıntı ve aranma kaydı bulunan 90 motosiklet, 74 araç, 10 traktör yakalandı.

3 bin 549 araç, motosiklet ve traktör trafikten men edilirken, 13 bin 650 araç, motosiklet ve traktöre idari para cezası uygulandı, 1165 şahsa adli ve idari işlem yapıldı.

Aranan 639 şahıs yakalandı

Uygulamada aranma kaydı bulunan 639 şahıs yakalandı, 41 şahıs gözaltına alındı. Aramalarda çok sayıda silah, kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile 102 paket kaçak sigara, 2 bin 662 kilogram kaçak tütün, 65 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

[TÜHA Haber Ajansı, 13 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.