enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:44 İletişim Başkanlığı ve Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM) haberler!
12:48 NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Günay Uslu’nun ev sahipliğinde Amsterdam The College Hotel’deydi…
12:10 Girişimcilik Vakfı Fellow ve Challenger Programlarına başvurular için son tarih: 29 Haziran
07:51 TRT1 Televizyon Kanalında reyting rekorları kıran ‘Gönül Dağı’ dizisinde Niğdeli Osman Özcan
07:37 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi
07:33 İzmir’in Çeşme’ye su veren Kutlu Aktaş Barajı’nda seviye yüzde 10’a geriledi, ilçenin yaklaşık 30 günlük içme suyu kaldı.
07:30 Gana uyruklu dağcı Nicholas ACKAH’ın cenazesi, aradan geçen 27 güne rağmen hâlâ Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bekletiliyor.
07:28 Türkiye balistik füze projelerinde daha da hızlanacak
07:25 Basınla buluşan Niğde Belediye Başkanı Özdemir, Niğde’nin dönüşümüne dair önemli bilgileri paylaştı.
07:21 Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Bungalov Tatili vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
07:06 Meclis’e Sunulacak Yasa Teklifi Zeytinlikleri, Korunan Alanları ve Kültürel Varlıkları Tehdit Ediyor
07:03 UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı: Dünyanın gözü Sakarya’da olacak
07:02 ABD, İsrail’in İran saldırılarına katılacak mı?
06:55 Kira Artışında Dünya Birincisiyiz!
00:24 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle bugün Türkiye’ye gelecek.
22:08 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 43. yılını kutladı
21:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’e yükselen üç kulübün yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.
21:41 Dışişleri: Netanyahu ve iş birlikçileri adil şekilde yargılanmalı
21:31 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının sözleri Nazi zihniyetinin temsilcisidir
21:19 Ermenistan Başbakanı Paşinyan’dan Türkiye’ye ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Bilgin’den memur ve emekliye zam açıklaması

Bakan Bilgin’den memur ve emekliye zam açıklaması
20.12.2021
A+
A-

ANKARA-TÜHA HABER / Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu çalışanları için enflasyonun üzerinde bir ücret artışı olacağını söyledi. Bakan Bilgin, en alt düzeydeki emekli maaşlarına da daha yüksek artışlar yapılacağını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kanal 7 Televizyonunda katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Memur zammına ilişkin konuşan Bakan Bilgin, “Çalışan memurlarımızı aynı şekilde enflasyonun üzerinde bir sosyal transfer gerçekleştireceğiz” dedi.

“En alt düzeydeki emekli maaşları daha fazla artacak”

Düşük emekli maaşlarına daha yüksek bir artışın olacağını da vurgulayan Bakan Bilgin, “En alt düzeydeki emekli maaşından daha yukarılara doğru giderek, kademeli bir şekilde onları ele alcağız” dedi.

‘3600 ek gösterge’ konusu da Bakan Bilgin’in gündemindeydi.

Bilgin, takvim için gelecek yılın ilk aylarını işaret ederek, “2022 yılında çözüleceğini söyledik. Yılın ilk aylarının başında bu mesele bizim tarafından çalışılıp bitirilmiş Meclis’e intikal ettirilmiş olur diye düşünüyorum” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 20 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.