enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:13 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:11 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:08 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:07 Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart…
00:07 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:06 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:06 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor!”
00:05 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:05 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:03 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:02 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:01 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:01 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:00 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:24 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Batman Valisi Şahin ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin vatandaşlarla bir araya geldi

Batman Valisi Şahin ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin vatandaşlarla bir araya geldi
16.11.2021
A+
A-

BATMAN-TÜHA HABER /  Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 20.’si Çarşı Mahallesi’nde gerçekleşti.
(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, Çarşı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları programına, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Muzaffer Özkan, Kamu ve Belediye Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarı Mehmet Şirin Eren ve çok sayıda mahalleli katıldı.
20.’sinin gerçekleştirildiği Mahalle Buluşmaları’nda Batman Valisi Şahin, Mahalle Muhtarı Mehmet Şirin Eren ve mahalle sakinlerinin taleplerini teker teker dinledi.
Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri; altyapı ve üstyapı, semt pazarı, trafik ve park sorunu, 703. ve 724. caddeler başta olmak üzere cadde ve sokak iyileştirme çalışmaları gibi taleplerini Vali Şahin’e iletti.
Tüm taleplerle tek tek ilgilenerek hızlı çözümler üreten Şahin, birim müdürlerine ilgili taleplerin hemen yerine getirilmesi konusunda talimat verdi.
703. ve 724. caddede çalışma başlatacaklarını ifade eden Vali Şahin: “703. ve 724. caddede çalışma başlatacağız. Altyapı, üst yapı doğalgaz dahil hepsini baştan yapacağız. Uygun ve alınabilecek arazi varsa Belediye olarak alıp park ve çocuk alanlarına dönüştüreceğiz. Taziye Evleri 1 Ocak 2022’den itibaren açılacak. Belediye olarak Taziye Evleri’nin bakımını üstleneceğiz ve masraflarını karşılayacağız” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Kasım 2021]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.