enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:22 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
07:22 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
07:17 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
07:00 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
00:26 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:14 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
07:56 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
07:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
07:24 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
00:56 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Deprem Bölgesi Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu…
00:45 Hakan Fidan Irak’ı ziyaret edecek
00:41 Beşiktaş Kulübü olağan idari ve mali genel kurulu, bugün gerçekleştirilecek…
00:31 İletişim Başkanı Duran: Ortak geleceğimizi inşa etmeye kararlıyız
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul’da yüksek seyreden kira fiyatlarının hepimiz farkındayız”
00:17 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Bakü’de Genç MÜSİAD’ın organizasyonu’nda konuştu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →
11.06.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat AYDIN, tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 Salgını sebebiyle, 2020-2021 Futbol Sezonunda Amatör Liglerin 1 Haziran itibariyle tedbirlerin hafifletilmesiyle 15 aydır durmuş olan spor faaliyetlerinin kısmen başlayacak olmasının Amatör spor camiasında mutlulukla karşılandığını açıkladı.

Murat Aydın'dan önemli açıklama - Çağdaş Kocaeli Gazetesi(KASKF) Başkanı Murat AYDIN, yayınlamış olduğu yazılı açıklamasında, “Amatör Liglerimizin oynanmamasından dolayı sıkıntı yaşayan Kulüplerimiz başta olmak üzere 1 Haziran itibariyle tedbirlerin hafifletilmesiyle birlikte 15 aydır durmuş olan spor faaliyetlerinin kısmen başlayacak olması Amatör spor camiamızda mutlukla karşılanmıştır” dedi.

“Bugün itibariyle başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’in Sağlıklı, kazasız bir şekilde oynanması adına bu süreçte mücadele eden başta BAL Takımlarımızın Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri, Sporcuları, Kulüp çalışanları, Taraftarları ve Bölge Spor Adamlarına teşekkür ederiz” diyen Başkan Aydın, bu süreçte katkı ve desteklerini esirgemeyen başta Kocaeli Valisi Seddar YAVUZ, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN olmak üzere İl Emniyet Müdürü ile Gençlik ve Spor İl Müdürü, K.B.Ş.Bld. Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanına teşekkür etti ve Bölgesel Amatör Ligin camiaya hayırlı olması dileğinde bulundu.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 11 Haziran  2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.