enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:37 Bakü’de tarihi buluşma: 1926 Türkoloji Kurultayı 100 yıl sonra anılıyor
09:24 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
09:01 Meteoroloji’den 31 ile ‘sarı’ kodlu uyarı
00:46 Finansal Strateji Danışmanı Dilek HAKAN, “Zengezur Koridoru Türkiye İçin Hem Fırsat Hem de Risk”
00:44 ABTTF Başkanı: Yunanistan’da halkın büyük çoğunluğu demokratik kurumlara güven duymuyor
00:18 Türkiye Bursları’na 2026 Yılında 200 Bine Yakın Rekor Başvuru
00:13 Bakan Abdulkadir Uraloğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme hattı 2 yaşında
00:13 Milli Güvenlik Sorunu: Sanal Kumar ve Kalbine Sızan Sessiz Tehdit!
00:04 Hocalı Soykırımın 34. Yılı Anma Programı
00:04 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:08 Adalet Bakanı Gürlek, TBMM’de TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’n sorularını cevapladı
00:07 Askeri Analist Abdullah Ağar: SDG/PKK mı dönüşüyor, yoksa Suriye devleti mi?
00:06 Rekabet Kurulu, aralarında Türkiye genelinde yaygın şube ağı bulunan eğitim kurumlarının da olduğu 19 özel okul hakkında soruşturma
00:06 “Savaş Karşısında Ukraynalı Sanatçılar”: Sanat ve direniş Ankara’da buluştu!
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de “Emek Sofrası Buluşması” iftar programında konuştu
00:04 Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu: Ağla Hatay, ağla…
00:04 Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kocaeli spor basını ile iftarda bir araya geldi
00:03 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Budapeşte’de “Aile Odaklı Zirve”’de konuştu
00:03 Türkiye ve Dünyada, Gündeme dair her şey TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency’nda
00:02 Yine fırça mı yedin? Ekrem’den son talimatları alan Özgür’ün ağzını bıçak açmıyor…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye’ye operasyon

Türkiye’ye operasyon
26.05.2021
A+
A-

TÜHA HABER / AKŞAM Gazetesi Yazarı Emin Pazarcı, köşesinde yer alan yazısında, ortalığın toz dumana boğduğunu, Suların alabildiğine bulandırıldığını,  her gün yeni bir iddianın ortaya atıldığını ve birinin cevap bulmadan yenisinin üretildiğini yazıyor.

Emin Pazarcı: Bu millete doğru bir şekilde Atatürk'ü öğretmeliyizBunlara yetişmenin mümkün olmadığını ifade eden Emin Pazarcı, “Üstelik yetişmeye çalışmanın, tek tek cevap vermek için çırpınmanın da faydası yok. Üretim durmuyor çünkü devam edip gidiyor. İstiyorlar ki, herkes peşine takılsın, herkes onların ürettiği gündemi konuşsun. Muhatapları da “Yok öyle değil, böyle” diye cevap vermek için çırpınıp kendini helak etsin” diyor.

Emin Pazarcı, bunun tam bir FETO taktiği olduğuna dikkat çekiyor, “Tuzak ve kumpas kur, suçla, karala ve kirlet. Biri tutmazsa yenisini üret. Saldır saldırabildiğin, bağır bağırabildiğin kadar…” şeklinde belirtiyor.

“Bakın, yerli aşıda son derece önemli ve göğüs kabartıcı gelişmeler yaşanıyor. Dünya bizim SİHA‘larımızı konuşuyor. Sahip olmak için sıraya girenler var. Savunma Sanayiinde baş döndürücü gelişmeler yaşanıyor” diyen Akşam Yazarı Emin Pazarcı, “Terörle mücadelede “tarihi” denilebilecek çok önemli başarılar elde ediliyor. Uluslararası kuruluşlar, istemeseler ve işlerine gelmese de hazırladıkları raporlarda Türkiye‘nin salgınla mücadelesinde hakkı teslim etmek zorunda kalıyorlar. Vesaire, vesaire…” diyor.

Emin Pazarcı, diğer yandan, Türkiye’nin dört bir yandan kuşatılmaya çalışıldığına da değinerek, Doğu Akdeniz, Ege, SuriyeIrak ve Karabağ‘da verilen mücadeleleri tek tek sıralamaya gerek olmadığını ve dört bir cephede döne döne mücadele verildiğinin altını çiziyor.

“Ama biz bunları değil, üretilen, dayatılan, önümüze konulan gündemi konuşuyoruz. İstenen de bu zaten!” diyen Emin Pazarcı, “Ortada birtakım iddialar var. Bunların çoğu da Cumhuriyet Savcılıklarının ilgi alanına giriyor. Buna karşılık, savcılığa giden, iddialarla ilgili gereken suç duyurularında bulunan yok. Tam tersi, suçlanan, karalanan kişiler savcılıklara gidiyorlar. Onlar hukuk mahkemelerine gidip “yalan” ve “iftira” iddiaları ile tazminat davaları açıyorlar” şeklinde aktarıyor..

“Bu işte bir gariplik yok mu?” diyen Emin Pazarcı, “Var tabii ki. Gariplik var, ama bakıp da bunu görmek istemeyen çok. O yüzden de algı operasyonları, kirletme ve karalama çabaları hız kesmeden devam ediyor. Ben de tartışmaları ve olayları sıralayıp alet olmak istemiyorum. O yüzden ayrıntıya girmeden genel olarak dikkat çekmek istiyorum” diyor.

Emin Pazarcı: Bu millete doğru bir şekilde Atatürk'ü öğretmeliyizAkşam Yazarı Emin Pazarcı, şöyle aktarıyor:

“Öyle iddialar ortaya atılıyor ki, insanın içinden “yuh artık” demek geliyor. Çünkü olacak iş değil. Geçmiş öylesine çarpıtılıp milletin önüne konuluyor ki, kabul etmek imkânsız. Çünkü hepsini bizzat yaşadık, neyin ne olduğunu biliyoruz biz.

Buna rağmen, üretim devam ediyor. Biz gerçekleri bilsek de, bu ülkede önüne ne konulsa kabul etmeye hazır geniş kitleler var. Hırs ve düşmanlıklar besliyor hepsini. İşte onlar tepe tepe kullanılıyorlar. Ne yaptıklarının, kime hizmet ettiklerinin, kimlerle birlikte yol yürüdüklerinin farkında bile değiller”.

Bunun basit, “çamur at, izi kalsın” türünden bir durum olmadığını dile getiren Akşam Yazarı Emin Pazarcı, bir ayağı içeride, diğeri de dışarıda olan sistemli, zaten planlı bir operasyon yürütüldüğünün çok açık görüldüğünü söylüyor.

Emin Pazarcı, İçeriden ateş açanlar dışarıdan, dışarıdan saldıranlar da içeriden desteklendiğini belirterek, “Bu öyle bir operasyon ki, her türlü yalan, iftira ve ahlak dışı saldırı serbest. FETÖ zihniyetinin Türkiye‘ye bıraktığı hediyeler bunlar!” olduğunu kaydediyor.

HABER : Ataner YÜCE & Emekli TRT Muhabiri

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 26 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.