enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:13 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:11 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:08 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:07 Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart…
00:07 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:06 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:06 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor!”
00:05 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:05 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:03 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:02 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:01 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:01 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:00 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:24 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Kriz senaryonuz olsun’

‘Kriz senaryonuz olsun’
19.04.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin eğitiminde, stratejik kurumsal iletişimin hayati önem taşıdığı vurgulandı. Firmaların krizlere yönelik senaryo oluşturulması gerektiği belirtildi. 

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), inovasyon kültürünü oluşturmak ve yeni girişimleri ekonomiye kazandırmak amacıyla Ar-Ge Merkezleri Kapasite Geliştirme Desteği eğitimlerine devam ediyor. 

Program Koordinatörü Ufuk Batum; konuk konuşmacı olarak etkinlikte Time PR Ajansı Kurucusu ve Başkanı Sevda Solak’ı ağırladı.

Konuşmacı konuk Sevgi Solak, stratejik iletişimin önemini anlatarak katılımcıların sorularını yanıtladı. Ufuk Batum da kurumların değer üretirken bir şeyleri akıllıca yapmak adına iletişimin çok önemli olduğunu vurguladı. 

PWN İSTANBUL BÜLTEN HAZİRAN 2020‘BÜYÜK RESMİ GÖRÜN’ 

Kurumsal iletişimin nasıl olması gerektiğini anlatan Sevda Solak, “İletişimde en tepedeki yöneticiyle aranızda hiç kimse olmamalı. Olabildiğince mesajları birlikte tasarlayıp birlikte yönetebilmelisiniz. Bu şekilde olduğu zaman çok daha güçlü sonuçlar elde edebilirsiniz. Burada işletmenin büyük resmini görmek çok değerli. Çünkü iletişimcilerin büyük resme katkı sunması kadar önemli bir şey olamaz. Eğer kurumun iş ve pazar hedefleriyle konuşan çözümler üretiyorsunuz kurumun en değerli çalışanları haline sizler gelebilirsiniz. Bir kurum hedef kitleleriyle konuşmadığı zaman ne yaptığını kimse bilmiyor. Kurumun ışıldayabilmesi, güçlü bir marka olabilmesi, değerlerini kurumu ile yansıtabilmesi, gündemi yönetebilmesi ve gündemi lehine çevirebilmesi için kurumsal iletişimin tepe yönetimle birlikte hareket etmesi gerekiyor. Dolayısıyla tepe yönetimle çalışılabilecek alanlar yaratılmalı” ifadelerini kullandı. 

‘SESSİZLİK, TEHLİKELİ OLABİLİR’ 

Kurumlar için kriz iletişiminin ve yönetiminin çok kritik bir konu olduğunu da vurgulayan Solak, “Her kriz, tek başına bir kitaba bağlı gitmiyor. Her krizin kendi içerisinde değerlendirilmesi gerekiyor. Kurumların bazı kriz dönemlerinde iletişimini kesip tek bir mesaj vermesi gerekebilir. Bazı konuların iletişime konu bile edilmemesi gerekebilir. Bazen de kriz anlarında iyi tasarlanmış, kamuoyunu rahatlatacak açıklamalar dizayn etmek doğru olabilir. Ama her kurumun kriz senaryolarını hazırlaması gerekiyor. Özellikle bazı olayların medyaya yansıması hayati önem taşıyor. Doğru bir basın açıklamasıyla kamuoyunun o yükselen nabzını düşürmek gerekiyor. Eğer siz konuşmazsanız başkaları sizin adınıza konuşur ve kriz daha da içinden çıkılamaz hale dönüşebilir. Bazen sessiz kalmak iyi olabilir ama tehlike de yaratabilir. Dolayısıyla her krizi kendi içinde ele alıp yönetmek gerekiyor” dedi. 

Ali Erbaş: Mümkün olduğunca evlerinizi mescit haline getirin

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 19 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.