enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Menfi ile görüştü
00:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP vesayete teslim olmuş, baskılara direnememiş, sürecin önünü açacak hiçbir somut teklif getirememiştir.”
00:29 Karadağ, Türk vatandaşlarına vize muafiyetini yeniden başlatıyor
00:14 Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:06 11. Yargı Paketi Meclis’te kabul edildi
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu…
00:01 “Aşkabat Forumu: Çok Kutuplu Düzen Arayışında Barış ve Güvenin Yeni Parametreleri”
11:14 Asgari Ücret Zammı Açıklandı: Yeni Tutar Net 28 075 TL! Türkiye’nin Nabzı Gündemde
10:35 SPD Başkanı Yıldız : Ankara su yönetiminde örnek bir başkent olmalı!
09:27 Finansın geleceği Ataşehir’de yazılıyor…
00:56 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:44 SDG meselesinde kilit güç ABD: Mazlum Abdi ve YPG’nin silahlı sayısı gerçekçi rakamlarla değerlendiriliyor
00:41 İletişim Başkanı Duran’dan Netanyahu’ya tepki
00:34 TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, “Filistin’deki sistematik zulme karşı sessiz kalmayı reddediyoruz”
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü
00:17 İzmir’de açılan “Hollanda & Türkiye Sergisi” büyük ilgi görüyor…
00:05 İletişim Başkanlığı “savunma sanayi projelerine yeterli ödenek ayrılmadığı” iddiasını yalanladı
00:03 Türk siyaset bilimci: Türkiye’nin artan rolü hem fırsatlar hem de riskler getiriyor…
00:02 İstanbul Havalimanı aralık ayında da Avrupa zirvesinde
20:34 400 yıllık dostluk ‘Ortak Miras’ sergisiyle taçlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nihat Özdemir’den Galatasaray – Kasımpaşa maçı açıklaması

Nihat Özdemir’den Galatasaray – Kasımpaşa maçı açıklaması
13.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 14 Şubat Pazar günü beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesi gündeme gelen Galatasaray – Kasımpaşa maçıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Hedeflerinin maçın oynanması olduğunu vurgulayan Özdemir, “Her türlü tedbiri aldık. Nihâi olarak maçın oynanıp oynanmayacağına ise maç saatinde karar verilir” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Galatasaray – Kasımpaşa karşılaşmasının beklenen kar yağışı nedeniyle ertelenme taleplerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşam Gazetesi’ne konuşan Özdemir, öncelikli hedeflerinin maçın oynanması olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, “Meteorolojinin hava raporuna göre karşılaşmayı bir gün ileri veya bir gün geri alamayız. Biz programımızı aynen uygulayacağız. Her türlü tedbiri aldık. Hedefimiz karşılaşmanın oynanmasıdır. Nihâi olarak karşılaşmanın oynanıp oynanmayacağına ise maç saatinde karar verilir” ifadesini kullandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, maç günü İstanbul’da yoğun kar yağışı beklendiğini açıklamıştı.

Bunun üzerine Galatasaray ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, mücadelenin daha erken bir saate alınması için Kasımpaşa ile görüşerek Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuracaklarını söylemişti.

Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç ise “Abdurrahim Bey beni aradı. Federasyonun da uygun görmesi hâlinde maçın 19’da değil de 16’da oynanması konusunda görüşümüzü istedi. Bu haklı, makul ve doğru isteklerine olumlu yaklaşacağımızı kendilerine bildirdik” şeklinde konuşmuştu.

[TÜHA Haber Ajansı, 13 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.