enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:05 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:55 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:38 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:35 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
11:29 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
10:00 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:14 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:48 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
12:57 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
22:31 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:07 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:01 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:11 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

”2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı sandıktan büyük ara bir farkla önde çıkacaktır”

”2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı sandıktan büyük ara bir farkla önde çıkacaktır”
22.01.2022
A+
A-

BURSA – TÜHA HABER / 29 Ocak 1993 yılında kurulan Büyük Birlik Partisinin 29. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyona katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı gazetecilerle sohbet etti.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansının ‘STAR Gazetesi’nden aktardığı İHA’nın haberine göre, Büyük Birlik Partisi’nin 29. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa’da düzenlenen etkinlikte konuştu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı,”Terör örgütünün uzantıları HDP çıksın şunu söylesin, Evet PKK bir terör örgütüdür desin” dedi.

Alfatlı kur korumalı mevduat sistemiyle ekonomide Haziran ayından itibaren rahatlama yaşanacağını ifade ederken, 2023 seçimlerinde de Cumhur ittifakının büyük bir farkla sandıktan çıkacağını söyledi.

29 Ocak 1993 yılında kurulan Büyük Birlik Partisinin 29. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyona katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı gazetecilerle sohbet etti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı

Türkiye gündeminin çok yoğun olduğunu belirten Alfatlı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin yeni ekonomik yol haritasını parti olarak desteklediklerini ifade etti.

Alfatlı: “Yıllarca kuruluşumuzdan beri söylediğimiz gibi üretim, istihdam, ihracat ve yatırım olmazsa olmazımız. Dolayısıyla bu yeni model, yeni sistem kur korumalı mevduat sistemiyle bu argümanların gelişmesinde ve ekonomide önümüzdeki süreçte Haziran ayından sonra bir rahatlama yaşanacağını düşünüyoruz. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak bütün alt ve üst yatırımlarını ve savunma sanayisine olan yatırımların dışındaki yatırımların durdurulmasını, bütün yönüyle bütçe imkanlarının da dar kesimli vatandaşlarımıza yansıtılmasını istiyoruz” dedi.

PKK terör örgütü uzantısı olan HDP’nin Anayasa Mahkemesi’nde devam eden kapatma davasının bir an önce karara bağlanması gerektiğini belirten Alfatlı,”Ben buna siyasi parti demiyorum. Büyük Birlik Partisi şunu ifade ediyor. Terör örgütünün uzantıları HDP çıksın şunu söylesin. “Evet PKK bir terör örgütüdür. Cani bir terör örgütüdür. Biz aramıza mesafeyi koyduk. Biz böyle bir cani örgütü ret ediyoruz” desin. O zaman zaten Büyük Birlik Partisi ve Alperenler böyle bir cümle kurmayacaklardır. Ama şunu görüyoruz ki, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın iddianamesinde de, HDP’nin sözcüleri zaten terör örgütü uzantısı olmaktan hiç gocunmuyorlar. Hatta yakın bir zamanda sözde bir millet vekilinin bir caniyle birlikte resimlerinin çıkmış olması da ve bunu hiç bir şekilde kınamamalarını da hayretle karşılıyoruz. İnşallah 2023 seçimlerinde de içinde bulunduğumuz Cumhur İttifakı öyle inanıyoruz ki sandıktan büyük ara bir farkla önde çıkacaktır. Önümüzdeki sürecin daha fazla, milletimize, vatandaşımıza, dar gelirlimize yöneleceğimiz bir dönem olması lazım’ diye konuştu.

[TÜHA Haber Ajansı, 22 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.