enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:04 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
16:13 Ruhangiz Aliyeva,”Halk Birliği Temsilcilik Ofisleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti ve Guba-Haçmaz Ekonomik Bölgesinde faaliyete geçti”
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
00:02 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,”Gerçeği sadece CHP genel başkanı görmüyor”
00:01 ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
14:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
12:07 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Depremzedeler için sahnedeler

Depremzedeler için sahnedeler
03.03.2023
A+
A-

Deprem sonrası yaraları sarmak amacıyla seferber olan sanatçılar, desteğe devam edebilmek için sahnelere döndü. Yeniden başlayan etkinliklerden elde edilecek gelir depremzedeler yararına kullanılacak.

* Sibel Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde sahneye çıkacak. Sanatçı, konser gelirini AFAD’a bağışlayacağını duyurdu: “Konserimiz, Bakü Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Azerbaycan halkına bu süreçte desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Üzüntümüzün çaresizliğe dönüşmemesi için dayanışmaya ihtiyacımız var.”

* Ogün Sanlısoy, 4 Mart akşamı Hayal Kahvesi Çanakkale’de sahnede olacak. Konserin bilet gelirleri ODTÜ Mezunlar Derneği ve Darüşşafaka Vakfı’na bağışlanacak. Sanlısoy, “Bağışlar depremden etkilenen çocukların eğitimine katkı sağlayacak” dedi.

* Elif Buse Doğan, bugün Amsterdam’da şarkılarını seslendirecek. Doğan, konserin gelirini depremzedeler yararına bağışlayacağını duyurdu: “Birbirimize moral olmak, bize ihtiyacı olanlara destek olmak için kavuşalım.”

* Zorlu PSM ve DasDas, depremlerden etkilenenler için Dayanışma Sahnesi’ni hayata geçirdi. DasDas yöneticilerinden oyuncu Mert Fırat, 30 Mart günü Zorlu PSM’de “Dayanışma Sahnesi” adıyla gerçekleşecek etkinlikten elde edilecek tüm gelirin deprem bölgesindeki afetzedelerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması adına İhtiyaç Haritası’na aktarılacağını duyurdu. Etkinlikte Adamlar, Athena, Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Ceza, Deniz Tekin, Duman, Ersay Üner, Evdeki Saat, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Hayko Cepkin, Jakuzi, Kenan Doğulu, Koray Candemir, Mert Demir, Mor ve Ötesi, Nova Norda, Pentagram, Sertab Erener, Şevval Sam ve daha birçok isim yer alacak.

* Melike Şahin, 10 Mart akşamı Volkswagen Arena’da sahne alacak. Şahin, konserin gelirinin afet bölgesindeki kadınlara destek vermek için Mor Çatı’ya bağışlanacağını söyledi: “Bu konser bizlere bir nebze iyi gelsin. Güzel günler göreceğimize inanalım.”

Ek kaynak: Hürriyet (Kelebek)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.