enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:15 Bir Terk Etme Hikayesi
11:19 DEM Partili Gergerlioğlu’nun oğlundan Sabiha Gökçen için küstahça bir paylaşım
11:00 Bir Geri Gidiş: Savunma Bakanlığı’ndan Savaş Bakanlığı’na
10:27 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,Kocaeli’den Gelen Spor Basınını Ağırladı
06:39 (TİM) Başkanı GÜLTEPE, “2026 yılına mal ve hizmet olmak üzere toplam 410 milyar dolarlık ihracat hedefiyle başladık”
00:57 Analiz: Türkiye-Mısır Yakınlaşmasının Stratejik Anlamı
00:52 Avrupa Haberleri: AB’den Rusya’ya yeni yaptırım hamlesi: Petrol taşımacılığı hedefte
00:51 Avrupa Haberleri: Rusya, Alman ordusuna karşı hibrit bir savaş mı yürütüyor?
00:44 Dış Bakış Cilt 3 Sayı 1 yayınlandı
00:44 İran Ordusu Genel Komutanı Emir Hatemi: Her türlü kötülüğe karşılık vermeye hazırız
00:42 ‘PayPal mafyası’ndan kriptoparaya: Epstein’in Silikon Vadisi’yle ilişki haritası
00:27 Tahran’dan Washington’a uyarı: Saldırı olursa ABD üslerini vururuz
00:24 Türk Hava Kuvvetleri’ne ‘milli uçaklar’ geliyor
00:08 Halid Meşal: Hamas silah bırakmayacak
07:11 e-Birliktelik kampanyasıyla 12 bin işletmeye 21 milyon destek
00:53 Mamdani’den Farage’a: Epstein dosyaları ardından yapay zeka ile üretilmiş görüntüler yayılıyor
00:52 Zelenskiy: ABD, barış anlaşması için Rusya ve Ukrayna’ya Haziran ayına kadar süre verdi
00:39 Umman görüşmesi: İran ve ABD nükleer müzakereleri sürdürme kararı aldı
00:34 Eurobarometer anketi: Avrupalılar için savaşlar ve dezenformasyon en büyük endişe kaynağı
00:21 Orta Asya’da Su ve Enerji Güvenliği: İklim Değişikliği ve Bölgesel Kırılganlıklar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Depremzedeler için sahnedeler

Depremzedeler için sahnedeler
03.03.2023
A+
A-

Deprem sonrası yaraları sarmak amacıyla seferber olan sanatçılar, desteğe devam edebilmek için sahnelere döndü. Yeniden başlayan etkinliklerden elde edilecek gelir depremzedeler yararına kullanılacak.

* Sibel Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde sahneye çıkacak. Sanatçı, konser gelirini AFAD’a bağışlayacağını duyurdu: “Konserimiz, Bakü Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Azerbaycan halkına bu süreçte desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Üzüntümüzün çaresizliğe dönüşmemesi için dayanışmaya ihtiyacımız var.”

* Ogün Sanlısoy, 4 Mart akşamı Hayal Kahvesi Çanakkale’de sahnede olacak. Konserin bilet gelirleri ODTÜ Mezunlar Derneği ve Darüşşafaka Vakfı’na bağışlanacak. Sanlısoy, “Bağışlar depremden etkilenen çocukların eğitimine katkı sağlayacak” dedi.

* Elif Buse Doğan, bugün Amsterdam’da şarkılarını seslendirecek. Doğan, konserin gelirini depremzedeler yararına bağışlayacağını duyurdu: “Birbirimize moral olmak, bize ihtiyacı olanlara destek olmak için kavuşalım.”

* Zorlu PSM ve DasDas, depremlerden etkilenenler için Dayanışma Sahnesi’ni hayata geçirdi. DasDas yöneticilerinden oyuncu Mert Fırat, 30 Mart günü Zorlu PSM’de “Dayanışma Sahnesi” adıyla gerçekleşecek etkinlikten elde edilecek tüm gelirin deprem bölgesindeki afetzedelerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması adına İhtiyaç Haritası’na aktarılacağını duyurdu. Etkinlikte Adamlar, Athena, Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Ceza, Deniz Tekin, Duman, Ersay Üner, Evdeki Saat, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Hayko Cepkin, Jakuzi, Kenan Doğulu, Koray Candemir, Mert Demir, Mor ve Ötesi, Nova Norda, Pentagram, Sertab Erener, Şevval Sam ve daha birçok isim yer alacak.

* Melike Şahin, 10 Mart akşamı Volkswagen Arena’da sahne alacak. Şahin, konserin gelirinin afet bölgesindeki kadınlara destek vermek için Mor Çatı’ya bağışlanacağını söyledi: “Bu konser bizlere bir nebze iyi gelsin. Güzel günler göreceğimize inanalım.”

Ek kaynak: Hürriyet (Kelebek)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.