enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:31 Haftayı Geri Sar:10 maddede bu hafta
10:59 İznik 1700 yıl sonra yeniden dünya gündeminde…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
06:43 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı 2 – CHP’nin farklı kimlikleri
00:45 Karadeniz’de Ukrayna’nın Operasyonları
00:40 Erbil-Ankara hattında gerilim: ‘Maksadını aşan yorumlar endişe verici’…
00:39 Türkiye’de öğretmen istihdamı, köklü düzenlemeler içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu…
00:29 Dijital şiddet artıyor: Kadınlar daha fazla risk altında
00:19 2026 Yılı Türkiye İçin Diplomasi Yılı mı Olacak?
00:13 Türkiye’den NATO ve AB üyesi bir ülkeye ilk savaş gemisi satışı’dan notlar!
00:12 Ankete 9 AB ülkesinden toplam 9 bin 500’den fazla kişi katıldı…
00:11 Deutsche Bank’tan kapsamlı Türkiye analizi: Dolar, büyüme ve faiz tahmini
00:03 Ayvalık merkezli Türk zeytinyağı firması Nova Vera, uluslararası arenada dünya birincisi oldu…
11:38 Futbolda bahis soruşturmasında yeni operasyon
10:07 Küresel piyasalarda son durum ve günlük değişimler
09:43 Cuma Hutbesi: “İnsan, Huzuru İbadetle Elde Eder”
09:09 Türkiye’nin yerli otomobil markası Togg, kasım ayında elektrikli otomobil satışlarında liderliği elde etti…
06:28 Düşünce ve ifade özgürlüğü!…
00:58 Dışişleri Bakanı Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) 32. Bakanlar Konseyi Toplantısı’nda konuştu…
00:53 Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı bu yılın ocak-kasım döneminde yüzde 7,6 artış oldu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Depremzedeler için sahnedeler

Depremzedeler için sahnedeler
03.03.2023
A+
A-

Deprem sonrası yaraları sarmak amacıyla seferber olan sanatçılar, desteğe devam edebilmek için sahnelere döndü. Yeniden başlayan etkinliklerden elde edilecek gelir depremzedeler yararına kullanılacak.

* Sibel Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde sahneye çıkacak. Sanatçı, konser gelirini AFAD’a bağışlayacağını duyurdu: “Konserimiz, Bakü Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Azerbaycan halkına bu süreçte desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Üzüntümüzün çaresizliğe dönüşmemesi için dayanışmaya ihtiyacımız var.”

* Ogün Sanlısoy, 4 Mart akşamı Hayal Kahvesi Çanakkale’de sahnede olacak. Konserin bilet gelirleri ODTÜ Mezunlar Derneği ve Darüşşafaka Vakfı’na bağışlanacak. Sanlısoy, “Bağışlar depremden etkilenen çocukların eğitimine katkı sağlayacak” dedi.

* Elif Buse Doğan, bugün Amsterdam’da şarkılarını seslendirecek. Doğan, konserin gelirini depremzedeler yararına bağışlayacağını duyurdu: “Birbirimize moral olmak, bize ihtiyacı olanlara destek olmak için kavuşalım.”

* Zorlu PSM ve DasDas, depremlerden etkilenenler için Dayanışma Sahnesi’ni hayata geçirdi. DasDas yöneticilerinden oyuncu Mert Fırat, 30 Mart günü Zorlu PSM’de “Dayanışma Sahnesi” adıyla gerçekleşecek etkinlikten elde edilecek tüm gelirin deprem bölgesindeki afetzedelerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması adına İhtiyaç Haritası’na aktarılacağını duyurdu. Etkinlikte Adamlar, Athena, Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Ceza, Deniz Tekin, Duman, Ersay Üner, Evdeki Saat, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Hayko Cepkin, Jakuzi, Kenan Doğulu, Koray Candemir, Mert Demir, Mor ve Ötesi, Nova Norda, Pentagram, Sertab Erener, Şevval Sam ve daha birçok isim yer alacak.

* Melike Şahin, 10 Mart akşamı Volkswagen Arena’da sahne alacak. Şahin, konserin gelirinin afet bölgesindeki kadınlara destek vermek için Mor Çatı’ya bağışlanacağını söyledi: “Bu konser bizlere bir nebze iyi gelsin. Güzel günler göreceğimize inanalım.”

Ek kaynak: Hürriyet (Kelebek)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.