enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:58 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
00:49 AVRUPA HABERLERİ / Von der Leyen, Avustralya ile askıdaki ticaret anlaşmasını sonuçlandırmak için Canberra’ya gidecek
00:44 (SETA) Kriter Dergisi’nin Şubat Sayısı Çıktı!
00:41 AVRUPA HABERLERİ / Özel haber: Siyasi anlaşmazlık dijital euro projesini tehdit ediyor
00:41 Avrupa Haberleri / AB, Ukrayna için 90 milyar euroluk ortak borçlanma kredisinde anlaştı
00:24 AVRUPA HABERLERİ / OECD Başkanı Cormann Euronews’e konuştu: Avrupalılar, Mario Draghi’yi dinlese ‘iyi olur’
00:19 Araştırma: Kalori kısıtlaması kemoterapinin etkinliğini artırıyor
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mısır, Türkiye’nin Afrika’daki en büyük ticaret ortağı olmayı sürdürüyor
00:06 Katil, soykırımcı, terörist devlet İsrail haberleri…
01:41 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Dezenflasyon sürecini destekleyen yapısal reformlarımızı hızlandırıyoruz
00:57 Yeni Cuma Camii, Kocaeli’nin “Eyüp Sultan’ı” Olmalı
00:54 İspanya, 16 yaş altına sosyal medya yasağı getiriyor
00:49 Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:41 Clintonlar, Epstein soruşturmasında Kongre’ye ifade vermeyi kabul etti
00:37 Trump ve Zelenskiy Büyük Oranda Anlaştı
00:32 Yunan Profesör Grivas: Türkiye Avrasya’nın En Hırslı Gücü Oldu, Yunanistan’ı Sakat Bırakabilir
00:29 Numan Kurtulmuş: Suriye’de gelinen noktayı takdirle karşılıyoruz
00:22 İran Cumhurbaşkanı, ABD ile müzakereye şartlı olarak hazır olduğunu açıkladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sürdürülebilir Turizm Programı Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) anlatıldı…

Sürdürülebilir Turizm Programı Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) anlatıldı…
04.02.2023
A+
A-

Turizm faaliyetlerine önemli düzenlemeler getiren ‘Sürdürülebilir Turizm Programı’ Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, ülke turizminin uluslararası standartlarda geliştirilmesi, turizm faaliyetlerinin sürdürülebilir, çevreye duyarlı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi amacıyla Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile birlikte, Sürdürülebilir Turizm Programı’nı uygulamaya aldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) kriterlerine uyum sürecini de kapsayan, Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı, Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıda ele alındı.

KOTO 20. Meslek Komitesi’nin organizasyonu ile gerçekleşen toplantıya Komite Başkanı Fatih Temiz, Meclis Üyeleri Eray Bodur ve Yusuf Erenkaya ev sahipliği yaparken, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, KOTİD Kocaeli Otelciler ve Turistik İşletmecileri Derneği (KOTİD) Başkanı Sadettin Acar, Turizm İşletmesi Belgeli Konaklama Tesisleri ve Basit Konaklama İşletmesi Belgeli Konaklama Tesislerinin yetkilileri katıldı.

31 ARALIK 2023’E KADAR…

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Meclis Üyesi Eray Bodur, KOTO olarak sektörü ilgilendiren gelişmeleri üyelerine duyurmaya devam edeceklerini ifade etti. Akabinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen programı anlatan kapsamlı bir konuşma yaptı.

Taşdelen konuşmasında, Türkiye’deki tüm konaklama tesislerini kapsayan Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı 1. Aşama Belgesinin 01.01.2023 tarihi itibariyle başladığı ve 31.12.2023 tarihine kadar Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı web sayfasında (https://tga.gov.tr) belirtilen koşullarda ve yetkilendirilmiş firmalar aracılığıyla alınması zorunlu olduğu ve en kısa zamanda başvuru ve belgelendirme işlemlerinin yapılarak yığılmaların olmaması için yıl sonuna kadar tamamlanması gerektiğine dikkat çekti.

Gazeteci* Süleyman DURAK

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.