enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:27 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
02:51 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
02:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
02:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
22:58 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
22:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
21:30 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
07:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
07:51 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
07:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
07:35 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
07:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
07:30 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
07:24 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
07:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kartepe Belediyesi’nde ücretsiz diyet ve beslenme hizmet

Kocaeli Kartepe Belediyesi’nde ücretsiz diyet ve beslenme hizmet
23.01.2023
A+
A-

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Kartepelilerin sağlıklı ve dengeli beslenmelerini sağlamak amacıyla kısa bir süre önce diyet ve beslenme uzmanı ücretsiz hizmet vermeye başladı.  

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, sosyal belediyecilikte fark yaratarak hizmetlerine hızla devam ediyor. Başkan Kocaman’ın talimatı ile belediye bünyesinde hizmet veren diyetisyen hizmetine Kartepeliler büyük ilgi gösteriyor.

İHTİYACA GÖRE 7’DEN 70’E

Ücretsiz diyetisyenlik hizmetini 7’den 70’e herkese sunan Kartepe Belediyesi, hastalıklarda beslenme, kilo alma, kilo verme, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, çocuk beslenmesi, sporcu beslenmesi ve kilo yönetimi gibi alanlarda ihtiyaca göre destek veriyor.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Şehit Mahmut Demirel Yüzme Havuzu’nun içinde haftanın üç günü hizmet veren Diyetisyen Büşra Uzuner, hastalarıyla yakından ilgilenerek kişiye özel diyet programı ile Kartepelilerin sağlıklı beslenmelerine destek oluyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür eden Kartepeliler, hizmetten ve aldıkları sonuçlardan son derece memnunlar.

YOĞUN TALEP VAR

Kartepelilerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Diyetisyen Büşra Uzuner “Hizmet vermeye başladığımız günden itibaren bir talep var. Danışanlarımız büyük gayret içerisinde programlarına uyuyorlar. Çok güzel sonuçlar alıyoruz. Toplumumuzda kulaktan dolam bilgilerle diyet yapmak maalesef çok yaygın. Bu sağlıklı bir beslenme sağlamaz ve öngörülemeyen bir takım hastalıklara sebebiyet verebilir. Bizlere gelerek kendi bünyelerine uygun diyet programı uygulamaları daha sağlıklı olacaktır” dedi.

SAĞLIKLI KARTEPE

Haftanın üç günü diyetisyen hizmeti verildiğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Daha sağlıklı ve formda bir Kartepe için diyetisyen hizmeti vermeye başladık. Gösterilen ilgi bizleri çok memnun etmektedir. Diyet demek sadece kilo vermek değildir. Kartepemiz de sosyal belediyecilik anlayışında bir çok hizmeti hayata geçirdik. Kartepemizin geleceği için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Kartepe Belediyesi'nde hizmet içi eğitimi - (UHA) Uluslararası Haber Ajansı

Gazeteci* Serkan BORLAK

[TÜHA Haber Ajansı, 23 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.